نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟ از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز انتقاد شدید وزیر جنگ اسبق اسرائیل از نتانیاهو با حکم رسمی سپاه؛ سرهنگ حمید کمالی فرمانده جدید بسیج بندرعباس شد المیادین: دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به زودی آغاز می‌شود خبر مهم از افزایش قیمت بنزین/ جزئیات طرح جدید توزیع سوخت آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند وزیر دفاع به تهدید آمریکا واکنش نشان داد وعده معاون رئیس جمهور به معلمان خبر فوری درباره عرضه آرد در کشور اعلام شد پشت پرده جذب ماتزاری در استقلال/ مخالفت‌های داخلی و شرایط سخت سرمربی ایتالیایی

چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟

متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ترغیب کودکان به خوردن میوه و سبزیجات با روش‌های ساده و خلاقانه، می‌تواند عادات غذایی سالم را از سنین پایین در آنها نهادینه کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 30
کد خبر: ۲۷۴۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، سمیه فتاحی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اولین مسئله این است که عادات غذایی کودکان باید در سنین کم شکل بگیرد و بسیاری از کودکانی که علاقه‌ای به خوردن میوه و سبزیجات ندارند، ممکن است تحت تأثیر عادات غذایی خانواده و محیط قرار بگیرند، اگر والدین خود میوه و سبزیجات مصرف نکنند، این رفتار به فرزندان منتقل نمی‌شود.

 

وی افزود: همچنین ممکن است کودکان در سنین مختلف علاقه‌ای به میوه‌ها نداشته باشند و در این صورت، ریشه‌یابی این موضوع و بررسی علل آن اهمیت دارد. یکی از روش‌های مؤثر برای ترغیب کودکان به خوردن میوه‌ها، مشارکت دادن آن‌ها در فرآیند خرید و آماده‌سازی مواد غذایی است. این کار باعث می‌شود که کودک به مواد غذایی بیشتر آشنا شده و احساس کند که در انتخاب و تهیه غذا نقش دارد.

 

استفاده از میوه‌ها در غذاهای دیگر برای تشویق کودکان

فتاحی ادامه داد: استفاده از بازی‌ها و فعالیت‌های جذاب نیز می‌تواند برای کودکان مفید باشد؛ برای مثال، می‌توان با بازی‌ها میوه‌ها را معرفی کرد و یا در سنین بزرگ‌تر، مسئولیت‌هایی مانند آماده کردن سالاد یا میوه‌خوری را به عهده کودک گذاشت که این اقدامات باعث افزایش مواجهه کودک با میوه‌ها و سبزیجات می‌شود و به تدریج علاقه او به این مواد غذایی بیشتر می‌شود.

 

تأثیر دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک

وی گفت: تأثیر دوران بارداری مادر نیز در شکل‌گیری عادات غذایی کودک از اهمیت زیادی برخوردار است و مطالعات نشان می‌دهند که رفتارهای غذایی مادر در دوران بارداری می‌تواند در آینده عادات غذایی کودک تأثیرگذار باشد. با این حال، باید توجه داشت که این تأثیرات به صورت قطعی مشخص نشده است.

 

به گفته فتاحی؛ یکی از روش‌های مفید دیگر برای استفاده از میوه‌ها، افزودن آن‌ها به مواد غذایی دیگر است؛ به عنوان مثال، می‌توان میوه‌ها را در قالب اسموتی‌ها، کیک‌ها یا حتی غذاهای دیگر به کودک معرفی کرد تا به تدریج این مواد غذایی را به صورت غیرمستقیم مصرف کند.

 

وی افزود: در مجموع، رعایت اصول اعتدال و تنوع در رژیم غذایی، کلید رشد و سلامت کودک در تمامی سنین است. رژیم غذایی متنوع و متعادل که شامل همه گروه‌های غذایی باشد، به رشد و سلامت کودکان و نوجوانان کمک می‌کند./ مهر

ارسال نظر