قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

مجری نزدیک به ترامپ: درگیری با ایران خودکشی است

مجری نزدیک به ترامپ: درگیری با ایران خودکشی است مجری شناخته شده آمریکایی و یکی از فعالان سیاسی نزدیک به رئیس جمهور آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «جنگ با ایران به معنای مرگ هزاران آمریکایی است.»
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 07
کد خبر: ۲۷۵۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با شدت گرفتن تهدیدات مقامات آمریکایی علیه ایران به بهانه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز این کشور، «تاکر کارلسون» مجری شناخته شده آمریکایی و یکی از فعالان سیاسی نزدیک به «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، دربرابر هرگونه درگیری با ایران هشدار داد.

او عصر دوشنبه و ساعاتی پیش از دیدار از پیش برنامه ریزی شده «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با ترامپ در کاخ سفید، در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «هر چه درباره تعرفه‌ها فکر کنید، واضح است که اکنون بدترین زمان ممکن برای ایالات متحده برای شرکت در حمله نظامی به ایران است. ما توان رو‌به‌رو شدن با عواقب آن را نداریم.»

کارلسون افزود: «هزاران آمریکایی خواهند مرد. ما در جنگی که پس از هرگونه اقدام نظامی علیه ایران شکل خواهد گرفت، شکست خواهیم خورد. هیچ چیز مخرب‌تر از این برای کشور ما نخواهد بود.»

او بدون اشاره مستقیم به خواست نتانیاهو و دیگر مقامات رژیم صهیونیستی برای تجاوز به تمامیت ارضی ایران و کسب حمایت عملی و سیاسی آمریکا از این اقدام تأکید کرد: «با این حال، به لطف فشار بی‌امان نئومحافظه‌کاران، از همیشه به هم نزدیک‌تر هستیم. این جنگ یک خودکشی است. هرکسی که طرفدار درگیری با ایران باشد، متحد آمریکا نیست، بلکه دشمن آمریکا است.»

هشدار کارلسون دربرابر هرگونه اقدام نظامی علیه ایران پیش از دیدار نتانیاهو با ترامپ و پس از اظهارات «اسماعیل بقایی» سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان پیرامون عدم دریافت پاسخی از واشنگتن پیرامون خواست تهران برای برگزاری مذاکرات غیرمستقیم بیان می‌شود.

بقایی در نشست خبری و در پاسخ به این سوال که آیا آمریکایی‌ها به نامه ایران و پیشنهاد تهران در ارتباط با انجام مذاکره غیر مستقیم پاسخی داده‌اند؟ گفت: «نه.»

سخنگوی وزارت خارجه ایران تصریح کرد: پاسخ نامه آمریکا به ایران داده شد، خبرش هم اعلام شد و تحلیل‌های مختلفی هم در موردش صورت گرفت. ما منتظر تصمیم آمریکا در این خصوص هستیم. پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران برای مذاکره غیرمستقیم یک پیشنهاد سخاوتمندانه و مبتنی بر یک تصمیم مسئولانه و خردمندانه با عنایت به سوابق این موضوع و با در نظر گرفتن روند‌های مرتبط با موضوع هسته‌ای و مذاکرات در یک دهه گذشته بوده است.

وی تصریح کرد: فعلا ترجیح‌مان این است که بر آنچه که پیشنهاد دادیم، متمرکز باشیم و اینکه در آینده چه اتفاقی خواهد بود در زمان خودش تصمیم‌گیری خواهد شد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: آمریکا ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار