سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

۱۰۰ کشته در حمله نیرو‌های واکنش سریع به یک اردوگاه در سودان

مدیر وزارت بهداشت ولایت شمال دارفور از کشته شدن بیش از ۱۰۰ نفر در حمله نیرو‌های واکنش سریع سودان به یک اردوگاه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، مدیر وزارت بهداشت ولایت دارفور شمالی امروز شنبه در گفت‌و‌گو با شبکه الجزیره گفت که حمله نیرو‌های واکنش سریع به اردوگاه آوارگان زمزم بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت.

مدیر وزارت بهداشت ولایت شمال دارفور افزود که در حمله دیروز نیرو‌های واکنش سریع اکثر کشته شدگان زنان و کودکان بودند.

نبرد بین ارتش و نیرو‌های واکنش سریع سودان نزدیک به دو سال است که در جریان است و طی آن، دست‌کم ۲۰ هزار غیرنظامی جان خود را از دست داده و ۱۴ میلیون نفر هم آواره شده‌اند.

در این نبرد بیشتر زیرساخت‌های اقتصادی و عمرانی سودان نابود شده است و افزون بر نیمی از جمعیت ۴۵ میلیون‌نفری این کشور با گرسنگی و ناامنی غذایی دست و پنجه نرم می‌کنند به‌گونه‌ای که طی ماه گذشته میلادی در محله «ام‌دورمان» خارطوم ۷۱ نفر بر اثر گرسنگی جان خود را از دست دادند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار