آب خلیج فارس سال آینده به یزد منتقل می شود-راهبرد معاصر
برنامه هفته آینده مجلس تغییر کرد بهادری جهرمی: رویکرد مدیریت مردمی شهید رئیسی صرفاً معطوف به دولت نبود صدیقی: همگان به رئیس‌جمهور منتخب کمک کنند وزیر کشور: باید به رئیس جمهور منتخب کمک کنیم  پزشکیان: دستیابی به اهداف با کمک همه اقشار محقق خواهد شد گزارش ظریف از آخرین تحولات در زمینه انتخاب وزرای کابینه چهاردهم روایتی از ماجرای اعتراض یک نماینده به هیئت‌رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز سردار نائینی: باید برد عملیات رسانه‌‎ای سپاه متناسب با اقدامات این نهاد باشد تعطیلی برخی روزها در تهران در هفته آینده به‌دلیل گرمای هوا صحت دارد؟ باقری: توسعه سیاست همسایگی و رفع تحریم‌ها از اولویت های سیاست خارجه است منصوری: به بنیاد مستضعفان بازمی‌گردم اعتبارنامه پزشکیان توسط اعضای شورای نگهبان امضا شد وحیدی: به دنبال اخذ مجوز برای حضور سربازها در اربعین هستیم دستگیری ۲ سرکرده داعش توسط وزارت اطلاعات بازخوانی مطالبات رهبر انقلاب در مراسمات تنفیذ

آب خلیج فارس سال آینده به یزد منتقل می شود

استاندار یزد در جلسه شورای اداری این استان که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، از انتقال آب خلیج فارس به این استان در سال آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 11
کد خبر: ۲۷۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ چالش آب بویژه در استان های کویری مدت هاست که به مسئله ای حیاتی و گاها امنیتی بدل شده است. حمله کشاورزان اصفهانی به خطوط لوله انتقال آب به یزد تنها نمونه ای از چالش های آبی در استان های مرکزی کشور است.

 

بحران کم آبی موجب ارائه پیشنهاداتی در زمینه انتقال آب از خزر و یا خلیج فارس به استان های کویری شده، امری که بعضا با انتقاد فعالین محیط زیست همراه بوده است. سفر اخیر رئیس جمهور به استان یزد نیز عمدتا متاثر از مشکل کم آبی این استان بود، تا آنجا که استاندار این استان از انتقال آب خلیج فارس به یزد در سال آتی خبر داده است.

 

استاندار یزد می گوید: آب خلیج‌فارس سال آینده به این استان منتقل می‌شود که امیدواریم سهمیه آن برای مردم و استفاده آنها ۲ برابر شود. با این حال استاندار پاسخی در رابطه با چگونگی انتقال آب و طرح های اندیشه شده پیرامون آن نداده است.

 

محمدعلی طالبی یکشنبه‌شب در شورای اداری که با حضور رئیس‌جمهوری برگزار شد افزود: ظرفیت خط انتقال آب خلیج‌فارس به گونه‌ای است که امکان افزایش سهمیه اختصاصی دارد.

 

وی ادامه داد: همچنین در ارتباط با خط انتقال آب از دریای عمان نیز نیازمند سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی هستیم که در این رابطه صندوق توسعه‌ملی می‌تواند این بخش را یاری دهد.

 

رییس جمهوری نیز در پایان سفر به یزد در جمع خبرنگاران گفت: تصمیمات مهمی در حوزه تامین آب استان اتخاذ شد گفت: پیش‌بینی‌های لازم برای تامین آب شرب استان تا ۳۰ سال آینده و همچنین آب مورد نیاز بخش صنعت و کشاورزی از دریای عمان دیده شده است.

 

استاتدار یزد در ادامه و در جلسه شورای اداری استان اظهار داشت: رئیس‌جمهوری از شفافیت و مبارزه با فساد صحبت کردند و مدیران این استان کاملا با این واژه‌ها آشنا هستند چون الگویی را تحت عنوان حکمرانی خوب با همین شاخص دنبال کردیم.

 

طالبی خاطر نشان کرد: برنامه‌ریزی و تدوین سند آمایش را به عنوان یکی از اولویت‌های استان دنبال می‌کنیم و خیلی از مشکلاتی که استان با آن مواجه است ناشی از نبود این سند است.

 

وی از استخراج اولویت‌های راهبردی در قالب سند آمایش خبر داد و تصریح کرد: چهار محور به عنوان اولویت در نظر گرفته شده که شامل توسعه متوازن، محیط زیست و مدیریت مصرف‌آب، اقتصاد دانش بنیان و توجه به گردشگری، میراث فرهنگی و خدمات برتر است.

 

این مسئول گفت: توجه به اقتصاد دانش‌بنیان راهکار مشکل اشتغال است و یزد یکی از استان‌ها با کمترین نرخ بیکاری بوده ولی در سال‌های گذشته با مهاجرت‌های بی‌رویه که صورت گرفته شاهد بیکاری قشر تحصیل‌کرده و زنان هستیم.

 

نشست شورای اداری یزد یکشنبه شب با حضور آقای روحانی رئیس جمهوری برگزار شد و همزمان ۵۰۰ طرح عمرانی، تولیدی و زیرساختی از طریق ویدئو کنفرانس در استان به بهره برداری رسید.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده