ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

واشنگتن: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود

معاون دستیار وزیر امور خارجه آمریکا با اشاره به این که دور اول مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن «مثبت» و «سازنده» بود، بیان کرد که انتظار می‌رود در دور بعدی مذاکرات چارچوبی برای مذاکرات پیرامون برنامه هسته‌ای ایران تعیین شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 16
کد خبر: ۲۷۵۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک مقام ارشد آمریکایی امروز (چهارشنبه) گفت که انتظار می‌رود در دور بعدی مذاکرات بین واشنگتن و تهران که برای شنبه آتی (۳۰ فروردین) برنامه‌ریزی شده، چارچوبی برای مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای ایران تعیین شود.

روزنامه اماراتی نشنال با انتشار این مطلب گزارش داد: «ویکتوریا تیلور» معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور عراق و ایران، دور اول مذاکرات بین ۲ کشور که شنبه گذشته در عمان برگزار شد را «مثبت» و «سازنده» توصیف کرد.

تیلور در مورد گفت‌و‌گو‌های اولیه روز شنبه که توسط «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا و «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران انجام شد، گفت: دور اول مثبت و سازنده بود و توافق شده است که در روز‌های آینده گفت‌و‌گو‌ها ادامه پیدا کند.

او با گفتن این که «ما هنوز در مراحل اولیه هستیم و معیار‌ها را تعیین نکرده‌ایم»، اشاره کرد که «مذاکرات آینده به ما کمک می‌کند تا این مسیر را پیش ببریم.»

تیلور گفت: این یک گام اولیه بسیار مثبت است، اما راهی طولانی در پیش داریم.

این مقام وزارت امور خارجه آمریکا با اشاره به سیاست «کارزار فشار حداکثری» دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران بیان کرد: فکر می‌کنم مهم است که اشاره کنیم این سیاست حتی در حالی که ما در حال مذاکره با ایران درباره برنامه هسته‌ای هستیم، پابرجاست.

دونالد ترامپ با خروج از توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۸ که ذیل آن ایران با قدرت‌های جهانی توافق کرده بود در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن برنامه هسته‌ای خود را محدود کند، سیاست فشار حداکثری را در قبال ایران پیش گرفت. او در دولت اول خود ضمن بازگرداندن تمامی تحریم‌های پیشین آمریکا علیه ایران، تحریم‌های جدیدی نیز علیه ایران اعمال کرد.

او افزود که ترامپ مصمم است تا از دستیابی ایران به درآمد‌هایی که به آن اجازه می‌دهد «برنامه هسته‌ای و تروریسم را تامین مالی کند»، جلوگیری کند.

او با اشاره به ادعای دولت آمریکا مبنی بر حمایت مالی و تسلیحاتی ایران از گروه‌های منطقه، ادعایی که از سوی مقام‌های آمریکایی بار‌ها رد شده، گفت بهترین راه برای ایران برای دریافت آن تسهیلات اقتصادی و درخواست لغو تحریم‌ها، توقف فعالیت‌هایی است که باعث شد ما آن تحریم‌ها را اعمال کنیم.

ایران ادعای آمریکا مبنی بر کمک مالی و تسلیحاتی به گروه‌های مقاومت منطقه را رد کرده و گفته است گروه‌های مقاومت به طور مستقل و طبق صلاحدید خود عمل می‌کنند.

تیلور که کشورش با حمایت تمام‌عیار نظامی و سیاسی از نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در جنگ غزه از اکتبر ۲۰۲۳ موجب تضعیف صلح و ثبات و غرب آسیا شده، مدعی شد: حمایت مداوم ایران از شبه‌نظامیان نیابتی نه‌تنها برای آمریکا، بلکه برای کشور‌های سراسر منطقه نگران‌کننده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: آمریکا مذاکرات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار