کمیسیون امنیت ملی مجلس: پاسخ ایران به هرگونه شرارت دشمن پشیمان‌کننده خواهد بود اطلاعیه دفتر رئیس‌جمهور درباره حوادث دی ۱۴۰۴ + فهرست مشخصات ۲۹۸۶ نفر از جان‌باختگان حوادث اخیر بیانیه وزارت کشور در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار تنگسیری پیام داد + متن پیام فرمانده نیروی دریایی سپاه واکنش رسمی سپاه به تروریستی خواندن آن توسط اروپا: انسجام ملی تقویت شد رهبر معظم انقلاب: اگر آمریکا جنگ آغاز کند، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود بازداشت عامل شهادت شهید فیروزی جوشقان پزشکیان: اطمینان داریم در اجرای طرح اصلاح نظام یارانه‌ای اشتباه نکرده‌ایم واکنش وزارت اطلاعات به اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد

پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم

رئیس‌جمهور گفت: به دنبال این هستیم که تعریف جدید و کارآمدی از شکل و تجهیزات کلاس درس ارائه دهیم و محتوا و شیوه‌های آموزشی را نیز در راستای ارتقای کیفی و کارآمدی آموزش اصلاح کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 22
کد خبر: ۲۷۶۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز سه‌شنبه به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد.

دستور اصلی جلسه امروز بررسی راهکار‌های علمی – فناوری و فرهنگی – اجتماعی در اجرایی‌سازی دقیق و حداکثری شعار سال بود.

رئیس جمهور در این ارتباط با بیان اینکه اگر خواهان اصلاح جدی و اساسی در جامعه هستیم، باید کار را از خانواده، مدرسه و دانشگاه آغاز کنیم، اظهار داشت: شورای‌عالی انقلاب فرهنگی مصوبات متعددی در زمینه راهکار‌های به خدمت گرفتن علم و فناوری و مسائل فرهنگی و اجتماعی در مسیر توسعه و پیشرفت کشور با مشارکت مردم داشته که باید بر روی اجرای دقیق و حداکثری این مصوبات متمرکز شود و از ورود به عرصه اجرا و تصدی‌گری در این زمینه به شدت پرهیز کند.

پزشکیان آموزش صحیح را مبنا و پایه هر اصلاح و تغییر مثبتی عنوان کرد و افزود: وظیفه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نه ورود در حوزه جزئیات اجرایی و احیاناً تصدی‌گری در این زمینه، بلکه رصد و پایش کیفیت و کمیت اجرای مصوبات و اسناد موجود و برطرف کردن موانع احتمالی از پیش پای نهاد‌های مجری به خصوص آموزش و پرورش و دانشگاه و نقش‌آفرینی مؤثر خانواده‌ها است.

رئیس جمهور با بیان اینکه آینده هر کشوری از دل خانواده، آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها بیرون می‌آید، تصریح کرد: یک جامعه چه به سعادت برسد و چه سیه‌روز شود و به هلاکت بیفتد، هر دو از مسیر عملکرد صحیح یا غلط خانواده، آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها عبور می‌کند.

پزشکیان گفت: از همین رو است که اصلاح و ارتقای کیفی نظام آموزشی را اولویت اول و اصلی کار دولت چهاردهم قرار داده‌ایم. به دنبال این هستیم که تعریف جدید و کارآمدی از شکل و تجهیزات کلاس درس ارائه دهیم و محتوا و شیوه‌های آموزشی را نیز در راستای ارتقای کیفی و کارآمدی آموزش اصلاح کنیم؛ جایگاه و نقش آموزش و پرورش در توسعه صحیح و پایدار حیاتی و غیرقابل جایگزین است./ مهر 

کلمات کلیدی: پزشکیان آموزش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار