ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه: آماده گفت‌وگو با ایران هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه: آماده گفت‌وگو با ایران هستیم ساعاتی پس از اظهارات وزیر خارجه ایران و پیشنهاد دیپلماسی به اروپا، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه تصریح کرد: «پاریس آماده ادامه دادن به گفت‌وگو با ایران است.»
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 24
کد خبر: ۲۷۶۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه بدون اشاره مستقیم به اظهارات اخیر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران، تصریح کرد: «در حوزه مسئله هسته‌ای ایران، فرانسه حامی راه حل دیپلماتیک است.»

خبرگزاری انگلیسی «رویترز» در ادامه به نقل از این سخنگو نوشت: «آماده ادامه دادن به گفت‌و‌گو با ایران هستیم.»

حمایت پاریس از گفت‌و‌گو با ایران درحالی است که ساعاتی پیش، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: روابط ایران با سه کشور اروپایی (فرانسه، آلمان، بریتانیا) در سال‌های اخیر فراز و نشیب‌هایی داشته است. چه بخواهیم چه نخواهیم، این روابط در حال حاضر در وضعیت نشیب است. چرا؟ هر طرف روایت خاص خود را دارد. به نظر من، سرزنش کردن کاری بیهوده است. آنچه که اهمیت دارد این است که وضعیت کنونی برای هر دو طرف باخت - باخت است.

وی تاکید کرد: سپتامبر گذشته در نیویورک، زمانی که با وزرای امور خارجه سه کشور و دیگر همتایان اروپایی دیدار کردم، پیشنهاد گفت‌و‌گو دادم. گفتم بیایید به جای تقابل، همکاری را انتخاب کنیم، نه فقط در موضوع هسته‌ای، بلکه در هر زمینه دیگری که منافع و نگرانی‌های مشترک داریم. متأسفانه آنها راه سخت را انتخاب کردند.

عراقچی با بیان این که بار دیگر دیپلماسی را پیشنهاد می‌کنم، گفت: پس از رایزنی‌های اخیرم در مسکو و پکن، آماده‌ام تا گام اول را با سفر به پاریس، برلین و لندن بردارم. پیش از آغاز گفت‌وگوی غیرمستقیم با آمریکا نیز آماده این کار بودم، اما سه کشور اروپایی نخواستند.

وی افزود: اکنون توپ در زمین اروپایی‌هاست. آنها این فرصت را دارند که خود را از نفوذ «گروه‌های ذی‌نفع خاص» رها کنند و مسیری متفاوت را شکل دهند. نحوه عمل ما در این مقطع حساس، احتمالاً افق آینده را مشخص خواهد کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار