ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

با آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران در تماس هستیم | این گفت‌وگو یک‌طرفه نیست!

با آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران در تماس هستیم | این گفت‌وگو یک‌طرفه نیست! یک مقام رژیم صهیونیستی گفت که واشنگتن و تل‌آویو از نزدیک و آشکارا درباره برنامه هسته‌ای ایران در تماس هستند و گفت‌وگوهای آن‌ها ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۷۶۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک مقام رژیم صهیونیستی گفت که آمریکا و این رژیم تماس نزدیک و آشکاری درباره برنامه هسته‌ای ایران دارند.

روزنامه تایمز اسرائیل با انتشار این مطلب گزارش داد: ما با آمریکایی‌ها در حال گفت‌وگو هستیم و این گفت‌وگو یک‌طرفه نیست. ما همچنین مواضع خود را بیان می‌کنیم. گفت‌وگوی ادامه‌داری در بسیاری از سطوح انجام می‌شود.

او با درخواست پرهیز از «نتیجه‌گیری‌های زودهنگام»، گفت: روابط خوب و صمیمانه‌ای میان طرفین وجود دارد.»

این مقام رژیم صهیونیستی مدعی شد: من می‌دانم که آمریکا نسبت به جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی متعهد است.

تاکنون، ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان سه دوره گفت‌وگوی غیرمستقیم و یک دوره نشست فنی-کارشناسی درباره برنامه هسته‌ای ایران و نحوه برداشته شدن تحریم‌های آمریکا برگزار کرده‌اند.

طبق اعلام وزارت خارجه عمان، چهارمین دور از گفت‌وگوها شنبه‌ آینده برگزار خواهد شد.

منابع رسانه‌ای آمریکایی نیز به نقل از مقامات آمریکایی گزارش کردند که احتمالا نشست آتی، در کشوری اروپایی برگزار شود.

مقام‌های ایرانی تاکید کرده‌اند با وجود این که تولید و به‌کارگیری تسلیحاتی اتمی جایی در دکترین دفاعی ایران جایی ندارد، برخورداری از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای حق مسلم ایران است‌.

علاوه بر این، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که برنامه هسته‌ای ایران تحت یکی از سختگیرانه‌ترین برنامه‌های نظارتی و راستی‌آزمایی آن قرار دارد، تا کنون در گزارش‌های فنی متعدد خود ادعای رژیم صهیونیستی و متحدان غربی آن مبنی بر وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران را اثبات و تایید نکرده است.

این مقام اسرائیلی با اشاره به تحولات سوریه گفت که رژیم صهیونیستی «تمایلی به تبدیل شدن سوریه به منطقه حفاظت‌شده ترکیه ندارد.»

این مقام اسرائیلی در ادامه گفت: ما در عین حال،‌ هیچ علاقه‌ای به تنش با ایران در خاک سوریه نداریم./همشهری آنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار