انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

سازمان ملل: عادی‌سازی روابط با طالبان نیازمند روند مشخص است

معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه پس از سفر ۶ روزه به افغانستان اظهار داشت برای عادی‌سازی روابط میان حکومت طالبان و جامعه جهانی، وجود یک روند و نقشه‌ راه روشن و عملی ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 03
کد خبر: ۲۷۷۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «تام فلیچر» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه در جریان سفرش به افغانستان در گفت‌و‌گو با طلوع‌نیوز تأکید کرد که بدون تعیین یک روند مشخص، عادی‌سازی روابط میان طالبان و جامعه جهانی ممکن نخواهد شد.

وی افزود: حل واقعی و صادقانه موانع موجود در این مسیر، پیش‌شرط هر نوع پیشرفت در تعاملات بین‌المللی با افغانستان است.

فلیچر گفت: «برای عادی‌سازی روابط با جامعه جهانی، یک نقشه راه و روند مشخص لازم است. با این حال، باید با موانع موجود در این مسیر، صادقانه برخورد کنیم و برای آنها راه‌حل پیدا نماییم، چرا که در هر دو سو مشکلاتی وجود دارد.»

این مقام سازمان ملل همچنین هشدار داد که ادامه قطع کمک‌های بین‌المللی، به‌ویژه از سوی آمریکا می‌تواند زندگی میلیون‌ها شهروند افغان را تهدید کند.

وی با اشاره به مسئله زنان در افغانستان نیز گفت که ارائه خدمات بشردوستانه بدون مشارکت زنان مؤثر نیست و حذف آنها از فرآیند کمک‌رسانی، کارایی این خدمات را کاهش می‌دهد.

فلیچر تأکید کرد: «ما به عنوان نهاد بشردوستانه، به اصول بی‌طرفی و استقلال پایبند هستیم و به همین دلیل در هر نقطه‌ای، با هر طرفی گفت‌و‌گو می‌کنیم تا کمک‌رسانی متوقف نشود.»

«استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل نیز پیش‌تر در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که فلیچر در جریان سفرش با نهاد‌های مختلف، از جمله گروه‌های تحت هدایت زنان و سازمان‌های مردم‌نهاد دیدار کرده است.

این سفر که از ۲۷ آوریل آغاز شد، شامل بازدید از کابل، قندهار و قندوز بود و هدف آن ارزیابی میدانی وضعیت بشردوستانه افغانستان اعلام شده است. /تسنیم

ارسال نظر