آخرین جزئیات از تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۵ جزئیات برگزاری آزمون استخدامی در سازمان محیط زیست جزئیات افزایش حقوق معلمان در سال ۱۴۰۴ طبق رتبه بندی جدید همه نکات مهم درباره انتخابات شوراها و مهلت استعفا داوطلبان شورا وزیر بهداشت از رسانه‌ها عذرخواهی کرد نحوه ثبت نام وام قرض الحسنه آموزش و پرورش / مهلت بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان فوری/ مستمری مهر ۱۴۰۴ مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد + مبالغ واریزی دستور دادستان تهران برای شناسایی عوامل پشت صحنه در تولید، توزیع و تبلیغ عروسک‌های توهین کننده به مقدسات کیفرخواست علیه قاتل روانشناس معروف/ پسرخاله دکتر زهرا میرزایی محاکمه می‌شود تمدید مهلت ثبت‌نام عمره دانشجویی جزئیات پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی هزینه ثبت نام آزمون‌های سازمان سنجش ۱۴۰۵ چقدر است؟ اعلام جرم دادستانی علیه زهره سادات هاشمی مجری سابق صداوسیما پیش‌بینی وقوع طوفان گرد و خاک در تهران؛ از توقف کنار درختان و سازه‌ها خودداری کنید خط مزاحمان تلفنی اورژانس تهران مسدود می‌شود زمان پیش فروش بلیط قطار آبان ۱۴۰۴

افزایش دما، رگبار و گرد و خاک در راه تهران

بر اساس اعلام هواشناسی استان تهران، ساکنان پایتخت از امروز (پنجشنبه) تا دوشنبه هفته آینده شاهد افزایش تدریجی دما خواهند بود. همچنین در برخی ساعات وزش باد شدید و احتمال رگبار و رعد و برق به ویژه در مناطق شمالی و غربی استان پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 08
کد خبر: ۲۷۷۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که از روز دوشنبه هفته آینده میزان ناپایداری جوی در استان افزایش می‌یابد همچنین در پنج روز آینده روند دمای هوا افزایش خواهد یافت.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، آسمان استان تهران در پنج روز آینده در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش‌بینی شده است که البته از روز پنجشنبه افزایش دما در استان دور از انتظار نیست.

برمبنای اطلاعات موجود، از جمعه تا یکشنبه آسمان صاف تا قسمتی ابری در ساعات بعدازظهر با افزایش وزش باد و بعدازظهر شنبه در بخش‌های شمالی استان همراه با رگبار و رعدوبرق و در بخش‌های جنوبی و غربی استان گاهی با وزش باد شدید و گرد وخاک همراه است.

براساس پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت از پنجشنبه (امروز) تا دوشنبه هفته آینده کمی ابری تا نیمه ابری در برخی ساعات وزش باد شدید و گرد وخاک، رگبار و رعد و برق پیش‌بینی شده است.

هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد که بیشینه دمای تهران از پنجشنبه تا دوشنبه هفته آینده بین ۲۸ تا ۳۳ درجه سانتی‌گراد متغیر است، تغییر کمینه دمای استان نیز از ۱۷ به ۲۱ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

براساس اعلام هواشناسی استان تهران؛ در ۲۴ ساعت گذشته ورامین با بیشینه ۲۹ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط استان را به خود اختصاص داده‌ و از طرفی توچال با بیشینه سه درجه و کمینه صفر درجه سانتی‌گراد سردترین نقطه استان بوده است./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار