با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید!

هسته این میوه نوبرانه سمی است

هسته زردآلو حاوی ماد‌های به نام آمیگدالین (Amygdalin) است که در بدن به سیانید (سم خطرناک) تبدیل میشود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 14
کد خبر: ۲۷۸۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصرف بیش از حد هسته زردآلو میتواند منجر به مسمومیت شدید، علائمی مانند سردرد، تهوع، سرگیجه، مشکلات تنفسی و حتی مرگ شود.

نکات مهم:

مقدار ایمن: سازمان‌های بهداشتی مانند EFSA توصیه میکنند بیش از ۲۰ میکروگرم سیانید به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز مصرف نشود. برای یک فرد بالغ، این مقدار حدود ۱ تا ۲ هسته زردآلو در روز است.

خطر برای کودکان: حتی مصرف کم هسته زردآلو برای کودکان بسیار خطرناک است.

استفاده پزشکی: برخی ادعا میکنند هسته زردآلو در درمان سرطان مفید است، اما هیچ مدرک علمی معتبری این ادعا را تأیید نمیکند و مصرف خودسرانه آن بسیار خطرناک است.

اگر قصد مصرف دارید، حتما با پزشک مشورت کنید و از خوردن هسته‌های تلخ (که آمیگدالین بیشتری دارند) خودداری نمایید. / صد آنلاین

کلمات کلیدی: هسته میوه زردآلو
ارسال نظر
آخرین اخبار