وال‌استریت‌ژورنال: وقفه در تحریم‌ها علیه ایران بی‌سر و صدا پایان یافت انصارالله آمادگی خود را برای تبادل اسرا با دولت مستعفی اعلام کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قزاقستان در تهران مواضع خصمانه مشاوران امنیتی و نظامی انگلیس علیه ایران و روسیه حماس: فعلاً شرایط آتش‌بس مهیا نیست/ مقاومت به قدرت و سلاح خودش تکیه می‌کند یادداشت ایران در مورد گزارش مدیر کل آژانس به شورای حکام آمادگی یمن برای تبادل اسرا با عربستان افشای حمایت اسرائیل از یک گروه فلسطینی ضدحماس / ارائه سلاح به "ابوشباب" ایران اقدام نژادپرستانه آمریکا در منع ورود شهروندان ایرانی را تقبیح کرد برنامه جاسوسی ترامپ تعطیل شد؛ هزینه ۲۰۰ میلیون دلاری بدون دستاورد درگیری با ترامپ ۱۵۱ میلیارد دلار به ماسک خسارت زد جنایت تازه اشغالگران در خان یونس با ۱۲ شهید و ۴۰ زخمی حمله گسترده هوایی روسیه به خارکیف ترامپ: ایران حق غنی سازی ندارد ترامپ فرمان‌هایی برای تقویت توانمندی‌های دفاعی آمریکا صادر کرد

آغاز مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم اسرائیل در دوحه

یکی از رهبران فلسطینی از آغاز مذاکرات غیر مستقیم بین حماس و رژیم صهیونیستی در باره آتش‌بس غزه، در دوحه پایتخت قطر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 17
کد خبر: ۲۷۸۳۶۱
آغاز مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم اسرائیل در دوحه

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه المیادین به نقل از یکی از رهبران فلسطینی گزارش داد که مذاکرات غیر مستقیم بین حماس و رژیم صهیونیستی بر سر آتش‌بس در غزه، در دوحه پایتخت قطر آغاز شد.

«محمود مرداوی» از رهبران حماس در مصاحبه با شبکه «العربی» گفت: مذاکرات دوحه ادامه دارد و همه مسائل روی میز است.

وی افزود: این دور از مذاکرات بدون هیچ پیش شرطی برگزار می‌شود و مبتنی بر پیشنهاد‌های قبلی رژیم صهیونیستی نیست.

پایگاه خبری «العربی الجدید» نیز به نقل از یک مسئول جنبش مقاومت اسلامی (حماس) با اشاره به اینکه جلسه فوری بین حماس و میانجی قطری امشب (شامگاه شنبه) در دوحه با محوریت تحولات آتش‌بس برگزار می‌شود، نوشت: پیشنهاد مطرح شده شامل یک توافق جزئی به مدت بیش از دو ماه است که در خلال آن مذاکرات مربوط به پایان مشروط و فراگیر جنگ بررسی خواهد شد.

بر اساس این گزارش، تضمین‌هایی که این بار مطرح می‌شود، جدی‌تر و شامل تعهدات روشن آمریکا برای تضمین اجرای توافق است.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش مقاومت اسلامی حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران شد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند، اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس، سر باز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت./ ایرنا

کلمات کلیدی: حماس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار