آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

قرارگیری ماهواره ناهید ۲ در صف پرتاب

قرارگیری ماهواره ناهید ۲ در صف پرتاب رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به این‌که روند فعالیت‌ها در صنعت فضایی کشور شتابان است، از پایان ساخت ماهواره ناهید ۲ با کاربرد ارتباطی-مخابراتی خبر داد و افزود: آزمون‌های اصلی این ماهواره انجام شده و اکنون در صف پرتاب قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 23
کد خبر: ۲۷۸۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به این‌که روند فعالیت‌ها در صنعت فضایی کشور شتابان است و با سرعت ادامه دارد، از پایان ساخت ماهواره ناهید 2 با کاربرد ارتباطی-مخابراتی خبر داد و افزود: آزمون‌های اصلی این ماهواره انجام شده و اکنون در صف پرتاب قرار دارد.

وی گفت: ماهواره دیگری که ساخت آن به پایان رسیده، ماهواره سنجشی «پارس 2» است که برای پرتاب آن باید آزمون‌هایی انجام شود تا در صف پرتاب قرار گیرد. این ماهواره کاربردهای گسترده‌ای در زندگی مردم، مدیریت منابع آب، مقابله با پدیده گرد و غبار، مسائل محیط زیستی و پدافند غیرعامل در شرایط بحران دارد.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران همچنین با اشاره به ساخت مجموعه ماهواره‌های «پژوهش» افزود: این ماهواره‌ها با هدف آزمون زیرسیستم‌های مختلف ماهواره‌ای طراحی شده‌اند و بیش از 97 درصد زیرسیستم‌های آن‌ها در داخل کشور ساخته می‌شود.

یزدانیان گفت: مجموعه ماهواره‌های پژوهش 1، 2، 3 و 4 با مشارکت بخش خصوصی و دانشگاه‌ها در حال ساخت است و ماهواره پژوهش 5 نیز به بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان واگذار خواهد شد.

وی افزود: یکی از اهداف مهم در کشور، توسعه محموله‌ها و ماهواره‌های سنگین‌تر است. در حال حاضر، در کلاس وزنی 300 کیلوگرم به ثبات رسیده‌ایم و در کلاس اول وزنی یعنی 500 کیلوگرم نیز کاملاً تثبیت شده‌ایم و جایگاه اثبات‌شده‌ای در صنعت فضایی داریم.

یزدانیان گفت: کلاس بعدی، کلاس یک تُن است که زیرساخت‌های آزمایشگاهی آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این زیرساخت‌ها در حال ایجاد هستند و پیش‌بینی می‌شود تا اواخر امسال یا اوایل سال آینده فراهم شوند. با این اقدامات، کل صنعت فضایی کشور به کلاس یک تُن نیز دست خواهد یافت و آزمون‌های مربوط به آن انجام خواهد شد. این روند با سرعت و قطعیت در حال پیگیری است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار