دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

اشتری: ۳۰۰ هزار غیر ایرانی از مرزهای چهارگانه وارد عراق شدند

اشتری: ۳۰۰ هزار غیر ایرانی از مرزهای چهارگانه وارد عراق شدند فرمانده نیروی انتظامی در تشریح خدمات نیروی انتظامی در ایام اربعین اظهار داشت: امسال حدود سه میلیون و ۸۰ هزار زائر ایرانی و حدود ۳۰۰ هزار زائر غیرایرانی برای سفر به اربعین از مرزهای کشورمان خارج شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 14
کد خبر: ۲۷۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ در مراسم پیاده‌روی اربعین امسال تقریباً (بر اساس آمار غیررسمی)، بیست و یک میلیون نفر طی پنجم تا بیستم ماه صفر (چهارم تا نوزدهم اکتبر 2019) شرکت کردند که 17 میلیون نفر آنها شهروندان عراقی از داخل و خارج این کشور یعنی حدود 40 درصد ساکنان عراق یا حدود 75 درصد جمعیت شیعیان این کشور بودند و به این ترتیب بزرگترین و گسترده‌ترین و عظیم‌ترین تجمع بشری در تاریخ جهان و حال حاضر رقم خورد.

 

سردار حسین اشتری در مراسم تقدیر از خادمان اربعین حسینی که صبح امروز در مقر مرکزی ناجا برگزار شد، گفت: همه ما امروز به بهانه تقدیر از خادمان حضرت اباعبدالله (ع) دور هم جمع شدیم؛ خادمانی که برای همه ما افتخار بزرگی هستند.

 

اشتری با اشاره به آمار خروج زائران از کشور اظهار کرد:‌ امسال حدود سه میلیون و ۸۰ هزار زائر ایرانی و حدود ۳۰۰ هزار زائر غیرایرانی برای سفر به اربعین از مرزهای کشورمان خارج شدند که در مجموع می‌توان گفت شش میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در بازه راهپیمایی اربعین از مرزهای چهارگانه و از طریق مرزهای هوایی از کشور خروج و دوباره بازگشت داشته‌اند.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه علیرغم افزایش شمار زائران، نیروی انتظامی با قوت بیشتر در مرزها حاضر شدند و به زائران حضرت اباعبدالله (ع) خدمت‌رسانی کردند. امسال ورود زائران پاکستانی و افغانستانی نیز افزایش داشت و این زائران از مرزهای میرجاوه و دوغارون وارد کشور شده و به طرف پایانه‌های مرزی خروجی حرکت کرده بودند که پلیس برای زائران خارجی نیز تمهیدات ویژه‌ای داشت.

 

اشتری نیمی از ترددهای زمینی زائران را مربوط به مرز مهران اعلام کرد و گفت:‌ اقدام بزرگی در تأمین امنیت زائران انجام شد.

 

وی با اشاره به لغو روادید میان دو کشور ایران و عراق برای سفر اربعین نیز اظهار کرد: همین موضوع موجب راحتی مردم شده و در عین حال ترددها را نیز بسیار افزایش داد به طوری که از ابتدای محرم تا روز اربعین شاهد تردد وسیع زائران به سمت عراق بودیم.

 

اشتری با بیان اینکه آسیب‌شناسی مراسم اربعین سال‌های گذشته جزو دستور کار پلیس است، افزود: قرارگاه دائمی اربعین ناجا نیز تشکیل شده و برای اربعین امسال ۲۵ جلسه و ۲۵۴ مصوبه طی یک سال داشتیم.

 

فرمانده ناجا با بیان اینکه امسال حدود دو میلیون گذرنامه و برگ تردد در ایام اربعین صادر شد، گفت: همچنین حدود شش هزار برگ تردد نیز برای زائرانی که مدارک را به همراه داشته و در مرزها حاضر شده بودند، صادر کردیم.

 

وی با اشاره به فراهم شدن امکان سفر بدون وثیقه مشمولان سربازی برای حضور در راهپیمایی اربعین ادامه داد: همچنین ۱۲۲ دانشجو و طلبه که جزو مشمولان غیرغایب سربازی بودند امسال برای راهپیمایی اربعین از کشور خارج شده و آن‌ها هیچ وثیقه‌ای نیز پرداخت نکردند.

 

اشتری با اشاره به فعالیت ۳۰ هزار مأمور پلیس در اربعین امسال گفت: همزمان با طرح اربعین از دیگر اقدامات در داخل کشور نیز غافل نشده و امنیت در تمام سطح کشور به خوبی برقرار شد.

 

به گفته فرمانده ناجا عوامل یگان ویژه و مرزبانی بیشترین خدمات را در مرزها به زائران ارائه کردند و در مجموع نیروی انتظامی تلاش کرد تا با یک روحیه جهادی، خلأها و مشکلات را نیز پر کند.در پایان این مراسم از خادمان برگزیده اربعین با حضور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تقدیر شد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار