پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد
روح‌الله مدبر، تحلیلگر مسائل روسیه در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

ائنلاف‌سازی امنیتی، راهکار مقابله با تهدیدات غرب

روح‌الله مدبر، تحلیلگر مسائل روسیه با بیان اینکه راهکار تهران برای مقابله با تهدیدات آمریکایی-صهیونیستی-غربی ائنلاف‌سازی‌های امنیتی نوین است، گفت: جمهوری اسلامی ایران به دنبال ایجاد بازدارندگی در برابر تهدیدات گسترده آمریکا، رژیم صهیونیستی و تأکید چندباره مقام‌های اروپایی در زمینه فعال‌سازی مکانیزم ماشه است.
روح‌الله مدبر؛ تحلیلگر مسائل روسیه
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 28
کد خبر: ۲۷۹۲۲۹

ائنلاف‌سازی امنیتی، راهکار مقابله با تهدیدات غرب

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ معاون دبیر شورای امنیت روسیه گفت: روسیه از آمریکا و چندین کشور غیردوست برای شرکت در سیزدهمین نشست بین‌المللی نمایندگان بلندپایه مسئول مسائل امنیتی دعوت کرده است.

 

شورای امنیت روسیه اعلام کرد، بیش از 125 هیئت از بیش از 100 کشور مشارکت خود را در دوره 2025 این مجمع تأیید کرده‌اند. این رویداد که سیزدهمین نشست بین‌المللی نمایندگان عالی رتبه امنیتی است، به ریاست سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت روسیه برگزار می شود.

حضور ایران در کنفرانس امنیتی روسیه فرصت ویژه ای برای جمهوری اسلامی ایجاد کرده است تا در همگرایی امنیتی مسکو و تقویت ائتلاف امنیتی با روسیه به مقابله با تهدیدات مشترک بپردازد

 

روح‌الله مدبر، تحلیلگر مسائل روسیه درباره حضور ایران در نشست بین‌المللی نمایندگان بلندپایه مسئول مسائل امنیتی به «راهبرد معاصر» گفت: حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی در سیزدهمین کنفرانس امنیتی مسکو که با حضور 130 نماینده عالی رتبه امنیتی اطلاعاتی از 100 کشور دنیا برگزار می شود، از چند بعد حائز اهمیت است. با توجه به اینکه ابتکار عمل روسیه مورد استقبال کشورهای مستقل در نظام ملل متحد قرار گرفته است، اینگونه تفسیر می شود کنفرانس امنیتی مسکو جایگزین کنفرانس امنیتی مونیخ در تحولات نظم جدید جهانی شده و استقبال چشمگیر از این کنفرانس امنیتی بیانگر آن است مدل امنیتی طراحی شده به وسیله روسیه قابلیت جایگزینی مدل یکجانبه گرایانه غربی و آمریکایی دارد.

 

وی افزود: حضور ایران در نشست بین‌المللی نمایندگان بلندپایه مسئول مسائل امنیتی فرصت ویژه ای برای جمهوری اسلامی ایجاد کرده است تا در همگرایی امنیتی مسکو و تقویت ائتلاف امنیتی با روسیه به مقابله با تهدیدات مشترک بپردازد.

 

تحلیلگر مسائل روسیه عنوان کرد: بیش از دو سال گذشته ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه طرح مدل امنیت اوراسیایی را به عنوان مدل چند بعدی طراحی کرد. بی شک مشارکت ایران نیز در این کنفرانس روند کنونی را بهتر می کند و می تواند دستاوردهای برد-برد برای همه طرف ها داشته باشد.

 

مدبر گفت: امروزه در تحولات نظم جدید جهانی ائتلاف سازی جایگاه ویژه ای یافته است. با توجه به تهدیدات گسترده آمریکا، رژیم صهیونیستی و تروئیکای اروپایی و تأکید مقام های اروپایی به ویژه آلمان، فرانسه و انگلیس در زمینه فعال سازی مکانیزم ماشه، راهکار تهران برای مقابله با این تهدیدات ائنلاف سازی های امنیتی نوین است.

 

وی تأکید کرد: حضور مقام های ارشد امنیتی 100 کشور دنیا در مسکو این فرصت را برای هیئت عالی امنیتی ایران به ویژه دبیر شورای عالی امنیت ملی فراهم می کند تا با همتایان امنیتی اش ملاقات کند. ملاقات های دو و چندجانبه ای که در اجلاس های قبلی شاهد بودیم که میان طرف ایرانی و شرکت کنندگان برگزار شده بود، باعث شد سطح تماس، همگرایی ها و اتخاذ تدابیر مشترک برای جلوگیری و مقابله با خطراتی که منافع مشترک را تهدید می کند، افزایش بیابد.

حضور ایران به عنوان رکن شرکت کننده در کنفرانس امنیتی مسکو نشان دهنده این است کشورمان می تواند یکی  از شرکای راهبردی امنیتی بسیاری از کشورها ازجمله روسیه باشد

 

تحلیلگر مسائل روسیه یادآور شد: نشست بین‌المللی نمایندگان بلندپایه مسئول مسائل امنیتی جایگزین کنفرانس امنیتی مونیخ شده است. متأسفانه عناصری که همواره نگاه به غرب دارند و فرصت های عمیق روابط ایران و روسیه را دچار اخلال می کنند، نشست های کنفرانس امنیتی مونیخ را بزرگنمایی کرده اند و حتی برخی افراد در کنفرانس امنیتی مونیخ حضور می یابند. برگزار کنندگان کنفرانس مونیخ ایران را در چند سال گذشته به این کنفرانس دعوت نکردند و مانع حضور ایران در کنفرانس شدند، زیرا نگاه یکجانبه گرایانه ای به کنفرانس دارند.

 

وی عنوان کرد: حضور ایران به عنوان رکن شرکت کننده در نشست بین‌المللی نمایندگان بلندپایه مسئول مسائل امنیتی نشان دهنده این است کشورمان می تواند یکی  از شرکای راهبردی امنیتی بسیاری از کشورها ازجمله روسیه باشد؛ لذا فرصت فوق العاده ائتلاف سازی برای ایران ایجاد شده است، ضرورت دارد تهران به این فرصت بی نظیر توجه کند و تجربیات قبلی که طرف غربی در دعوت نکردن ایران در کنفرانس مونیخ و صدور بیانیه های ضد امنیتی علیه ایران داشت، نادیده نگیرد؛ زیرا حضور ایران در کنفرانس امنیتی روسیه فرصتی طلایی برای مقابله با تهدیدات اروپاست.

 

ارسال نظر