گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

بقایی: ایران برای مقابله با هر ماجراجویی از سوی اسرائیل آماده است

بقایی: ایران برای مقابله با هر ماجراجویی از سوی اسرائیل آماده است سخنگوی وزارت امور خاجه با بیان اینکه «قدرت نظامی توانمند ایران برای مقابله با هرگونه ماجراجویی از سوی اسرائیلی‌ها آماده است»، گفت: «نشان دادیم که به هر اقدام تجاوزکارانه‌ای پاسخ خواهیم داد. نشان دادیم که با تمام قدرت از غرور و تمامیت ارضی کشورمان دفاع خواهیم کرد.»
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 03
کد خبر: ۲۸۲۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در گفت‌وگو با یک رسانه انگلیسی به تحولات اخیر، «تلاش‌ها برای از سرگیری روندی برای رسیدن به راهکاری دیپلماتیک» و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه ایران پرداخت. 

او در پاسخ به سوالی درباره اذعان پنتاگون به‌عدم توانایی آمریکا در نابود کردن برنامه هسته‌ای ایران تصریح کرد: «قبل از هرچیزی باید درک صحیحی از تحولات رخ داده پیدا کنید. شاهد اقدامی تجاوزکارانه از اسرائیل و در ادامه از سوی آمریکا علیه ایران و تمامیت ارضی کشور بودیم.» 

بقایی افزود: «دنیا به مدت ۱۲ روز شاهد تجاوزی بی‌بهانه و بی‌دلیل علیه ایرانیان بود. آمریکا و اسرائیل ایرانیان بسیاری را کشتند. در این جنگ وحشیانه که به ایران تحمیل شد، نزدیک به هزار ایرانی کشته شده‌اند. تأسیسات هسته‌ای ایران دچار آسیب‌های جدی شده‌اند.» 

او تصریح کرد: «تأسیسات هسته‌ای ایران تحت گسترده‌ترین و شدیدترین نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارند.» 

بقایی در پاسخ به سوالی درباره احتمال از سرگرفته شدن مذاکرات ایران و آمریکا افزود: «می‌دانم ارتباطی غیرمستقیم با آمریکا وجود دارد. وزیر امور خارجه ایران درحال رایزنی با عمان، قطر و دیگر کشورها است. دیپلماسی هرگز پایان نخواهد یافت.» 

او تصریح کرد: «آمریکایی‌ها باید نشان دهند که به دیپلماسی وفادار هستند. نباید از دیپلماسی به‌عنوان ابزاری برای گمراه‌سازی یا جنگی روانی علیه ایران استفاده شود.» 

بقایی در پاسخ به سوالی درباره خواسته ادعایی رژیم صهیونیستی برای حمله مجدد به ایران تأکید کرد: «قدرت نظامی توانمند ایران برای مقابله با هرگونه ماجراجویی از سوی اسرائیلی‌ها آماده است. نشان دادیم که به هر اقدام تجاوزکارانه‌ای پاسخ خواهیم داد. نشان دادیم که با تمام قدرت از غرور و تمامیت ارضی کشورمان دفاع خواهیم کرد.»/ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار