عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم

موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس

رسانه آمریکایی از موارد اختلافی میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی در مذاکرات مربوط به آتش‌بس و تبادل اسرا نوشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۲۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 12
کد خبر: ۲۸۳۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، نقشه‌های عقب‌نشینی ارائه شده توسط رژیم صهیونیستی ار غزه در روز‌های اخیر نقطه اصلی اختلاف میان طرفین در مذاکرات دوحه بوده است.

به ادعای منابع آگاه از جزئیات مذاکرات بین رژیم صهیونیستی و حماس به وبگاه خبری آکسیوس، اگرچه رژیم صهیونیستی در مورد میزان عقب‌نشینی در جنوب نوار غزه انعطاف‌پذیری نشان داده است، حماس معتقد است که این نقشه‌ها ارتش اشغالگر را در مناطق وسیعی از نوار غزه نگه خواهد داشت.

به گفته یک مقام صهیونیستی و منبع دیگری که از مذاکرات آگاه است، هیچ پیشرفتی در مذاکرات طی ۲۴ ساعت گذشته حاصل نشده است. یک منبع اظهار داشت که در دو روز گذشته، مذاکرات واقعی بین دو طرف صورت نگرفته است.

در همین حال، تیم مذاکره‌کننده رژیم صهیونیستی در دوحه باقی مانده است، در حالی که به گزارش آکسیوس، «استیو ویتکاف»، فرستاده ایالات متحده، هنوز به منطقه نیامده است.

اطلاعات نشان می‌دهد که حماس موافقت کرده است منطقه حائل در مرز با رژیم صهیونیستی به جای ۷۰۰ متر، به یک کیلومتر گسترش یابد. با این حال، رژیم صهیونیستی خواستار یک منطقه حائل به عرض ۲ تا ۳ کیلومتر در منطقه رفح و ۱ تا ۲ کیلومتر در بقیه مناطق مرزی با نوار غزه است.

رژیم صهیونیستی از عقب‌نشینی از محور موراگ در جنوب نوار غزه خودداری می‌کند و می‌خواهد اشغال شهر رفح را حفظ کند.

برای جلوگیری از اینکه اختلاف نظر در مورد عقب‌نشینی منجر به شکست مذاکرات شود، طرف آمریکایی به حماس پیشنهاد داد که بحث در مورد این موضوع را تا پایان مذاکرات به تعویق بیندازند و بر مسائل دیگری مانند فهرست زندانیانی که قرار است به عنوان بخشی از توافق آزاد شوند و توزیع کمک‌های بشردوستانه تمرکز کنند.

طبق پیشنهاد آمریکا، دو طرف تنها پس از دستیابی به توافق نهایی در مورد سایر مسائل، به بحث در مورد میزان عقب‌نشینی نظامی رژیم صهیونیستی از نوار غزه بازخواهند گشت.

به گفته منابعی که به کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی اطلاع داده‌اند، مذاکرات دوحه امروز شنبه بر موضوع زندانیان و ورود کمک‌های بشردوستانه متمرکز خواهد بود و موضوع عقب‌نشینی ارتش اشغالگر از محور موراگ در جنوب نوار غزه تا سفر ویتکاف به دوحه به تعویق خواهد افتاد. / ایسنا

کلمات کلیدی: اسرائیل حماس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار