سرپرست دانشگاه صنعتی شریف منصوب شد /مسعود آقامحمد تجریشی کیست؟ شکار سارقان طلا در مخفیگاه/ بازداشت ۴ متهم در عملیاتی غافلگیرانه سازمان هواشناسی: تهران خنک‌تر می‌شود/ باشماق، خوش آب و هواترین مرز اربعینی جاده چالوس از ساعت ۱۹ یکطرفه می‌شود آغاز توزیع واکسن آنفلوانزا از هفته آینده با نرخ ۹۱۷ هزار تومان رئیس دادگستری لارستان: حکم اعدام قاتل ۴ عضو خانواده بیرمی به زودی اجرا می‌شود دستگیری ۳۵۶ نفر از اتباع بیگانه غیرمجاز در زابل صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد

تامین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان به عنوان هیات علمی

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: با پیگیری‌های مستمر بنیاد ملی نخبگان، در خصوص تخصیص و تامین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان در هیات علمی در جلسه مشترک سازمان‌های اداری استخدامی و برنامه و بودجه انجام شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۸۴۳۸۱
تامین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان به عنوان هیات علمی

به گزارش راهبرد معاصر، «سعید خدایگان» قائم مقام بنیاد ملی نخبگان اظهار کرد: با پیگیری‌های مستمر این بنیاد، طی جلسه مشترک سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه، تخصیص و تأمین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب برگزیدگان طرح “جهت” به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور نهایی شد.

به گزارش بنیاد ملی نخبگان، طرح «جهت» یکی از برنامه‌های مهم بنیاد ملی نخبگان در راستای حمایت هدفمند در جذب و نگهداشت نخبگان و ایجاد مسیر شغلی پایدار برای مانایی نخبگان در کشور است.

فرایند شناسایی برگزیدگان در طرح «جهت» شامل بررسی دقیق پرونده متقاضیان در دو مرحله (کمی و کیفی) در کارگروه‌های تخصصی بنیاد توسط اساتید برجسته در رشته متقاضی انجام می‌شود و پس از معرفی افراد واجد شرایط به دانشگاه‌ها، ارزیابی نهایی صلاحیت علمی و عمومی توسط دانشگاه‌ها جهت جذب انجام می‌شود. در ادامه، پس از تأیید برگزیده جهت جذب در دانشگاه، تخصیص و تامین ردیف استخدامی از ردیف‌های ویژه نخبگان انجام می‌شود.

آخرین باری که ردیف استخدامی هیات علمی به نخبگان معرفی شده بنیاد تخصیص یافته است، مربوط به اختصاص ۲۵۰ کد استخدامی در سال ۱۳۹۹ است. با تلاش‌های مستمر بنیاد نخبگان در این دوره، خوشبختانه تخصیص و تأمین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی با مساعدت سازمان‌های اداری استخدامی و برنامه و بودجه نهایی و به زودی فرایند صدور احکام جذب این افراد انجام خواهد شد.

مطابق با آیین‌نامه حمایت از دانش‌آموختگان برتر دکتری جهت جذب در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس هماهنگی انجام شده، مقرر شده است که از این پس، ۲۰ درصد از ظرفیت جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها به متقاضیان معرفی‌شده از سوی بنیاد ملی نخبگان اختصاص یابد. این تصمیم در راستای تسریع و تسهیل فرایند جذب نخبگان در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی اتخاذ شده است و امید است بر اساس این مصوبه فرآیند جذب نخبگان در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود./ ایسنا 

کلمات کلیدی: نخبگان دانشگاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار