هافبک اسبق سپاهان به گاندو‌ها پیوست مهاجم استقلال جدا شد تصویب شرایط واگذاری مابقی سهام دولت در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه اتفاقات عجیب در استقلال/ ساپینتو: آل‌کثیر را نمی‌خواهم زلزله ۳.۴ ریشتری حوالی سومار را لرزاند حریق واحد مسکونی در خیابان وحدت اسلامی ۳ مصدوم و یک کشته برجای گذاشت وزیر ارتباطات: استفاده از فیلترشکن‌های مجانی باعث آلودگی شبکه کشور شده است+ فیلم تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ایران سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ابراهیم پور: آقای وزیر ارتباطات، در جنگ ۱۲ روز معلوم شد شبکه ملی اطلاعات نه یک شبکه بلکه قطعاتی پراکنده و بعضاً ناکارآمد است + فیلم اسحاقی: اسامی افرادی که از اینترنت طبقاتی استفاده می‌کنند را اعلام کنید + فیلم برتری کشتی آزاد روسیه برابر آمریکا در بوداپست توصیه‌هایی برای محافظت در برابر اشعه فرابنفش / لزوم حداقل مواجهه از ساعت ۱۱ تا ۱۶ اندونگ به اردوی استقلال اضافه شد قارچی که می‌تواند یک عامل قوی ضدپیری باشد

هشدار سازمان جهانی بهداشت: خطر اپیدمی جهانی چیکونگونیا در کمین است

سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز گذشته (سه‌شنبه) هشدار داد که اگر اقدامات فوری برای مهار شیوع ویروس «چیکونگونیا» انجام نشود، جهان ممکن است با تکرار اپیدمی این بیماری روبرو شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۸۴۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «دیانا روخاس آلوارز»، سرپرست تیم آربوویروس‌های سازمان جهانی بهداشت در یک جلسه توجیهی سازمان ملل گفت: چیکونگونیا یک بیماری شناخته‌شده نیست، اما در حال حاضر در ۱۱۹ کشور در حال گردش است و ۵.۶ میلیارد نفر را در معرض خطر قرار می‌دهد. این ویروس منتقل‌شونده توسط پشه باعث تب، بثورات پوستی و درد شدید مفاصل می‌شود که می‌تواند هفته‌ها ادامه داشته باشد یا منجر به ناتوانی‌های طولانی‌مدت در حداکثر ۴۰ درصد از بیماران شود.
 به گفته او، این ویروس اکنون در ماداگاسکار، سومالی و کنیا در حال گسترش است. سریلانکا و بنگلادش هم افزایش موارد ابتلا را گزارش کرده‌اند و عفونت‌هایی در فرانسه و موارد مشکوک در ایتالیا نیز شناسایی شده‌اند.

روخاس هشدار داد: این الگو منعکس‌کننده چیزی است که در سال‌های ۲۰۰۴-۲۰۰۵ دیدیم. ما باید اکنون اقدام کنیم تا از تکرار تاریخ جلوگیری کنیم.

به گزارش آناتولی، او بر فوریت افزایش نظارت و تلاش‌های کنترل پشه‌ها توسط کشورهایی که پشه‌های آئدس در آنها حضور دارند، تأکید کرد. اگرچه موارد ابتلا با شروع زمستان در اقیانوس هند رو به کاهش است، اما او تأکید کرد که تشخیص زودهنگام و واکنش سریع، کلید محدود کردن عفونت‌ها و جلوگیری از بار بهداشتی و اقتصادی طولانی‌مدت است.

او افزود که سازمان جهانی بهداشت با اعزام متخصصان، آموزش کارکنان بهداشتی و حمایت از اقدامات کنترل ناقلین به کشورها کمک می‌کند/ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار