اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است!

گفتگوی تلفنی عراقچی و همتای سعودی درباره تحولات منطقه

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان سعودی در یک تماس تلفنی در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۲۸۴۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امور خارجه ایران با اشاره به وضعیت فاجعه‌بار در غزه بر اثر تشدید جنایات رژیم صهیونیستی، به‌ویژه محاصره غذایی و دارویی این باریکه و محروم‌ساختن مردم مظلوم غزه از غذا و آب، بر ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها از جمله سازمان همکاری اسلامی و سایر سازوکارهای بین‌المللی برای شکستن حصر غزه و رساندن مایحتاج اولیه به مردم غزه و توقف نسل‌کشی در فلسطین اشغالی تاکید کرد.

 وزیر  خارجه کشورمان همچنین اقدام کنیست (پارلمان) رژیم صهیونیستی برای تحمیل سیطره اشغالگرانه رژیم بر کرانه باختری را محکوم کرد و آن را نشانه دیگری از ماهیت توسعه‌طلب و قانون‌شکنی این رژیم دانست و تصریح کرد: این اقدام همزمان با نسل‌کشی در غزه و ادامه نقض‌های فاحش حقوق بشر در کرانه باختری نیات شوم صهیونیست‌ها در پیگیری امحای کامل فلسطین به عنوان یک سرزمین، ملت و هویت مستقل را آشکار می‌کند و موضع‌گیری قاطع سازمان همکاری اسلامی و اغلب کشورهای جهان در محکوم‌کردن این حرکت بسیار مهم و معنادار است.

 عراقچی همچنین همتای سعودی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات ایران و سه کشور اروپایی قرار داد.

 در این گفتگو، طرفین با تاکید بر ضرورت اتخاذ اقدامات عملی و فوری برای کمک به مردم غزه و توقف جنایات علیه فلسطینیان، در مورد نحوه استفاده از ظرفیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای این منظور، از جمله سازمان همکاری اسلامی و سازوکارهای مشترک اسلامی-عربی، بحث و رایزنی کردند. وزیر امور خارجه عربستان آمادگی این کشور برای کمک به پیشبرد این هدف را مورد تاکید قرار داد./فرارو

کلمات کلیدی: عراقچی بن فرحان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار