ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین یک ماه دیگر برگزار می شود

دریادار خانزادی زمان برگزاری رزمایش سه جانبه ایران، روسیه و چین در شمال اقیانوس هند را ماه آینده اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 30
کد خبر: ۲۹۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ هفتم آذرماه سالروز حماسه آفرینی پرسنل ناوچه موشک انداز «پیکان» و سالروز آغاز عملیات مروارید در جنگ ایران و عراق (۱۳۵۹) که منجر به فلج شدن نیروی دریایی عراق و منهدم‌سازی کامل دو پایانه عظیم نفتی البکر و الامیه، واقع در اروندرود شد، در کشورمان به نام روز نیوی دریایی ارتش نام گذاری شده است.

 

همزمان با سالروز نیروی دریایی ارتش کشورمان، میزان فعالیت ها و نوآوری های نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران به نحو چشمگیری افزایش یافته است. پنجشنبه گذشت بود که دریادار خانزادی اظهار داشت: هم اکنون ناوهای جنگی نیروی دریایی، پهپادهایی با برد ۲۰۰ تا یکهزار کیلومتر در اختیار دارد، ولی با ورود پهپادهای جدید تمامی محدودیت‌های پروازی و اطلاعاتی از بین خواهد رفت.

 

امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز (شنبه) نیز در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای این نیرو در جمع خبرنگاران با اشاره به رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین گفت: توافقات و طرح ریزی برگزاری این رزمایش طی ماه گذشته با حضور عناصری از نیروهای دریایی ۳ کشور انجام شد. این رزمایش در ماه آینده با اقتدار در آب‌های اقیانوس هند برگزار خواهد شد.

 

وی گفت: هدف از برگزاری این رزمایش دستیابی به امنیت جمعی و کمک به تحکیم امنیت در منطقه شمال اقیانوس هند بوده که امروز شاهد اتفافاتی از قبیل دزدی دریایی است.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین درباره آخرین وضعیت ناوشکن دماوند با بیان اینکه «این ناوشکن تا پایان سال به ناوگان نیروی دریایی ارتش ملحق خواهد شد»، خاطر نشان کرد: ناوشکن دماوند اکنون به آب انداخته شده و تاکنون عملیات تعادل و پایداری آن نیز انجام شده و نصب تجهیزات به سرعت درحال انجام است.

 

امیر خانزادی با اشاره به آغاز عملیات احیای ناوشکن دماوند از ۲ سال قبل، ادامه داد: این ناوشکن که پیشتر طی ۱۲ سال ساخته شده بود، کار ساخت آن در مدت حدود دو سال به اتمام رسیده است و از ویژگی های قابل توجهی برخوردار است؛ اشکالاتی که به لحاظ طراحی متناسب با دریای خزر لازم بود اعمال شود، به طور کامل انجام شده است. الان آبخور شناور به دلیل تغییراتی که در سامانه رانش انجام شده، کاهش پیدا کرده و این بدان معناست که در آبهای کم عمق تر هم می‌تواند حضور یابد.

 

وی ادامه داد: موتور خانه، تغییرات جدی داشته و از یک موتورخانه متمرکز به دو موتورخانه به شکل پراکنده کار را پیش بردیم و این شناور ۴ موتور برای سامانه رانش و ۴ شفت مستقل در اختیار دارد؛ این سیستم قابلیت مانور بسیار بالایی را در اختیار ناوشکن دماوند قرار می‌دهد و از طرفی رو سازه تغییراتی جدی داشته و متناسب شده با نیازهای روز عملیات در دریا دکل‌ها تغییراتی پیدا کرده و آماده شده برای نصب رادار جدید چشم عقاب که این رادار به نوعی همه رادارهای دیگر را در خود یکپارچه میکند و رادارهای دیگر از سطح عرشه جمع آوری می شوند.این ناوشکن به سیلو موشک‌های عمود پرتاب مجهز خواهد شد.

 

فرمانده نداجا با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی های دفاعی این نیرو خاطر نشان کرد: در این نمایشگاه تعدادی از محصولاتی که نداجا طی یکسال گذشته به آنها دستیابی پیدا کرده در معرض نمایش عمومی قرار گرفته است.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش درباره زمان اعزام ناوگروه های ارتش ایران به خلیج مکزیک نیز اظهار کرد: در حال حاضر آمادگی اینکه ناوگروه‌های‌مان در دریاهای آزاد حضور داشته باشند و در اقیانوس های جهان دریانوردی کند و پرچم جمهوری اسلامی ایران را در این آبها به اهتزاز درآورند، وجود دارد و از این بابت محدودیتی وجود ندارد. اینکه دریاهای آزاد جهان در اختیار همه ملت هاست و آنها می‌توانند در دریاهای آزاد دریانوردی کنند یک اصل است.

 

امیر خانزادی گفت: در هر بندری که کشورهای دوست از ما برای بازدید و حضور دعوت کنند، حتما حضور خواهیم یافت و به هیچ عنوان هم مهم نیست چه این بندر در خلیج مکزیک یا فنلاند است یا در هر نقطه دیگر از آب‌های بین‌المللی قرار دارد.

ارسال نظر
آخرین اخبار