عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس 

ظریف شایعه استعفای خود را رد کرد

محمدجواد ظریف شایعه استعفای خود از وزارت امور خارجه را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدجواد ظریف پس از پایان نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران، شایعه استعفای خود از وزارت امور خارجه را رد کرد و گفت: اگر استعفا داده بودم که الان اینجا در خدمت شما نبودم.

 

ظریف درباره سفر نخست وزیر عمان به ایران عنوان کرد: سفر بن علوی در چارچوب مشورت‌های دوره‌ای است که ما داریم. ایشان از قبل هم گفته بودند برای مشورت به ایران می‌آیند. در این دیدار درباره مسائل منطقه و طرح صلح هرمز و روابط دو جانبه حرف زدیم. همانطور که می دانید جمعه هم رئیس کمیسیون مشترک عمان به ایران با یک هیات بزرگ در بخش خصوصی می‌آیند.

 

وی با تاکید بر اینکه در زمینه امنیت خلیج فارس و نقش عمان در این زمینه با آقا بن علوی بحث‌های خوبی داشتیم، گفت: به عنوان همسایه خوب‌مان با آقای بن علوی بار دیگر مشورت داشتیم. این سفرها کم بودنش باید محل سوال باشد نه زیاد بودنش.

 

وزیر امور خارجه درباره توئیت خود بعد از دیدار با بن علوی گفت: هفته گذشته شاهد اقدام مثبت اروپا بودیم ۶ کشور جدید به اینستکس پیوستند و یک تهدید بی مورد هم کردند اما توقع نداریم کشوری که ادعای حمایت از برجام دارد شرکت دارویی‌اش از ارائه یک داروی نایاب به ایران خودداری کند.

 

ظریف عنوان کرد: پانسمان کودکان پروانه‌ای موضوعی نیست که همه تولید کنند انقدر کم هست که تعداد کمی از شرکت‌ها تولید می‌کنند سوئد این کالا را به ما می‌داده اما الان به دلیل قلدری آمریکا این کار را نمی‌کند لازم بود به آنها این یادآوری را کنیم که خوب است که شما به اینستکس می‌پیوندید اما قبل از آن باید مسائل انساندوستانه را رعایت کنید خود آمریکایی هم ادعا می‌کنند دارو جزو تحریم‌ها نیست.

 

وی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات رئیس‌جمهور در خصوص پیام‌های خصوصی از آمریکا برای ایران و اینکه آیا این پیام‌ها ارسال شده است، گفت: من نشنیدم. البته از طریق سوئیس مرتب پیام دریافت می‌کنیم. طبق گفته رئیس‌جمهور هم در زمان مجمع عمومی اعلام کردند پیام‌هایی دریافت شده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار