آمریکا پس از 23 سال به سودان سفیر می‌فرستد-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

آمریکا پس از 23 سال به سودان سفیر می‌فرستد

وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که این کشور پس از 23 سال به سودان سفیر اعزام می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه از ارتقای سطح روابط دیپلماتیک میان آمریکا و سودان خبر داد.

 

طی بیانیه‌ای که وزارت خارجه آمریکا منتشر کرده، پامپئو اعلام کرد: «آمریکا روابط دیپلماتیک با سودان را ارتقا بخشیده و برای نخستین بار طی 23 سال گذشته اقدام به تبادل سفرا می‌کنند.»

 

این اقدام همزمان با سفر «عبدالله حمدوک» نخست وزیر دولت انتقالی سودان به واشنگتن صورت گرفته است. نخست وزیر سودان و هیأت همراه وی روز شنبه در یک سفر رسمی شش روزه به آمریکا سفر کرد.

 

حذف نام سودان از فهرست کشورهای حامی تروریسم و به دنبال آن رفع کامل تحریم‌های آمریکا علیه سودان محور مباحث مورد رایزنی نخست وزیر سودان با مقامات آمریکا بوده است.

 

دولت آمریکا در سال ۱۹۹۷ نام سودان را به دلیل درگیری‌های دارفور در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار داد و این کشور را تحریم کرد. دولت ترامپ در ششم اکتبر ۲۰۱۷ (۱۴ مهر ۱۳۹۶) تحریم‌های اقتصادی و ممنوعیت تجاری اعمال شده بر سودان از سال ۱۹۹۷ را لغو کرد؛ اما معاملات آنچنانی با این کشور از طریق دلار صورت نمی‌گیرد، زیرا اکثر بانک‌های اروپایی منتظرند سودان از لیست تروریسم بیرون بیاید.

 

عبدالله حمدوک مرداد ماه امسال از آغاز رایزنی‌ها با واشنگتن برای حذف نام این کشور از فهرست کشورهای حامی تروریسم خبر داده بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار