سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

یدیعوت آحارنوت: ایران مقاومت و ایستادگی خود را حفظ کرده است

یدیعوت آحارنوت: ایران مقاومت و ایستادگی خود را حفظ کرده است یدیعوت آحارانوت: جمهوری اسلامی ایران نه‌ تنها تضعیف نشده، بلکه ساختار حکمرانی آن به دلیل گستردگی و سازمان‌یافتگی، در برابر این حملات مقاوم و استوار مانده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 19
کد خبر: ۳۰۴۲۹۶

 به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارنوت» در تحلیلی درباره پیامدهای ترور شهید علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، و اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات کشورمان نوشت که این ترورها نمی‌توانند چهره جنگ علیه ایران را تغییر دهند.

این روزنامه تأکید کرد که ایران «کشوری بزرگ با فرآیند جانشینی سازمان‌یافته» است و از مدت‌ها پیش برای هرگونه سناریوی جنگی که در آن مقامات ارشد آسیب ببینند، آماده شده است.

جمهوری اسلامی ایران تسلیم نخواهد شد

به نوشته این رسانه، جمهوری اسلامی که بر شبکه‌ای گسترده از میلیون‌ها نفر متکی است، با حذف چند مقام ارشد، در برابر آمریکا تسلیم نخواهد شد.

یدیعوت آحارنوت با اعتراف به اینکه «هیچ نشانه‌ای از تضعیف ایران وجود ندارد» نوشت، حتی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز اعتراف کرده که توان تل‌آویو برای تغییر نظام جمهوری اسلامی «بسیار محدود» است.

این روزنامه تأکید کرد که ترورهای هدفمند در ایران، همانند تجربه‌های گذشته در غزه و لبنان، «به تغییر در واقعیت سیاسی منجر نشده و حتی پس از ترور چهره‌هایی چون محمد ضیف، محمد و یحیی السنوار و اسماعیل هنیه، رهبران ارشد حماس در جنگ غزه، این جنبش همچنان در نوار غزه تثبیت شده و به بازسازی و تقویت توان خود ادامه می‌دهد.

نگرانی اسرائیل از ثبات سیاسی ایران

در ادامه این گزارش آمده است که حزب الله نیز در حال تثبیت ساختار سازمان و رهبری مبارزه علیه اسرائیل است و با وجود محدود شدن بخشی از توان نظامی، «حجم بالای پرتاب موشک‌های کوتاه‌برد به اسرائیل، هماهنگ با شلیک‌های ایران، نشان می‌دهد که بخش مهمی از توان این حزب همچنان پابرجاست».

این روزنامه افزود، مقامات حزب‌الله «روحیه بالایی» دارند و مطمئن‌ هستند که می‌توانند «معادله را دوباره تغییر دهند» و اسرائیل را به عقب‌نشینی از خاک لبنان وادار کنند.

در بخش دیگری از گزارش، این روزنامه به فضای سیاسی ایران اشاره کرد و نوشت که «هیچ نشانه‌ای از فروپاشی داخلی» دیده نمی‌شود و همین موضوع باعث نگرانی تل‌آویو شده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار