رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

آزادی یکی از دو تبعه ژاپنی بازداشت شده در ایران

آزادی یکی از دو تبعه ژاپنی بازداشت شده در ایران وزیر امور خارجه ژاپن اعلام کرد: شهروند ژاپنی بازداشت شده در ایران آزاد شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 22
کد خبر: ۳۰۴۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «توشیمیتسو موتگی» وزیر امور خارجه ژاپن امروز (یکشنبه) از آزادی یکی از دو تبعه ژاپنی بازداشت شده در ایران خبر داد.

او در یک برنامه گفت‌وگوی سیاسی در تلویزیون فوجی توضیح داد: این فرد که هویتش فاش نشده، روز چهارشنبه آزاد شده است و به ژاپن باز خواهد گشت.

بنابر گزارش جیجی پرس، این فرد در ماه ژوئن در ایران بازداشت شده بود که به گفته منابع دیپلماتیک ناشناس ژاپنی، ایران پس از تصمیم‌گیری در مورد پایان دوره بازداشت این فرد، او را آزاد کرد.

موتگی همچنین گفت که این اقدام پس از تماس‌های او با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در رابطه با آزادی بازداشت‌شدگان صورت گرفته است.

وزیر امورخارجه ژاپن درباره دیگر تبعه ژاپنی بازداشت شده در ایران، بدون فاش کردن مشخصات او خاطر نشان کرد که پیگیری‌های لازم برای آزادی هرچه سریع‌تر او نیز در حال انجام است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار