آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

آزادی یکی از دو تبعه ژاپنی بازداشت شده در ایران

آزادی یکی از دو تبعه ژاپنی بازداشت شده در ایران وزیر امور خارجه ژاپن اعلام کرد: شهروند ژاپنی بازداشت شده در ایران آزاد شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 22
کد خبر: ۳۰۴۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «توشیمیتسو موتگی» وزیر امور خارجه ژاپن امروز (یکشنبه) از آزادی یکی از دو تبعه ژاپنی بازداشت شده در ایران خبر داد.

او در یک برنامه گفت‌وگوی سیاسی در تلویزیون فوجی توضیح داد: این فرد که هویتش فاش نشده، روز چهارشنبه آزاد شده است و به ژاپن باز خواهد گشت.

بنابر گزارش جیجی پرس، این فرد در ماه ژوئن در ایران بازداشت شده بود که به گفته منابع دیپلماتیک ناشناس ژاپنی، ایران پس از تصمیم‌گیری در مورد پایان دوره بازداشت این فرد، او را آزاد کرد.

موتگی همچنین گفت که این اقدام پس از تماس‌های او با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در رابطه با آزادی بازداشت‌شدگان صورت گرفته است.

وزیر امورخارجه ژاپن درباره دیگر تبعه ژاپنی بازداشت شده در ایران، بدون فاش کردن مشخصات او خاطر نشان کرد که پیگیری‌های لازم برای آزادی هرچه سریع‌تر او نیز در حال انجام است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار