محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

۲۰ سال زندان به‌خاطر استفاده از هوش‌مصنوعی

بر اساس طرحی که ماه گذشته توسط سناتور جمهوری‌خواه پیشنهاد شد، مجازات‌هایی برابر با حداکثر ۲۰ سال زندان یا ۱ میلیون دلار جریمه در انتظار کاربران آمریکایی هوش مصنوعی چینی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در صورت تصویب موفقیت‌آمیز طرح سناتور «جاش هاولی» توسط کنگره، استفاده از هوش مصنوعی دیپ‌سیک مجازات‌های سنگینی در آمریکا خواهد داشت.

مجازات ۲۰ سال زندان یا یک میلیون دلار جریمه برای افراد عادی در نظر گرفته شده و درصورتی‌که شرکت‌های آمریکایی تحقیقاتی در حوزه هوش مصنوعی در چین انجام داده یا با شرکت‌های چینی در زمینه آموزش فناوری یادگیری ماشینی همکاری کنند، با جریمه‌ای حداکثر ۱۰۰ میلیون‌دلاری رو‌به‌رو خواهند شد.

قانون پیشنهادی مذکور که تا تصویب احتمالی آن راه درازی در پیش است، درست زمانی تدوین شده که شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا به علت عرضه هوش مصنوعی چینی ارزان و توانمند دیپ‌سیک خسارات سنگین مالی دیدند.

آمریکا فعلاً با فیلترکردن دیپ‌سیک در نهاد‌های مختلف دولتی و نظامی و اطلاعاتی و از طریق افزایش همکاری با متحدان آسیایی به دنبال مهار آن است.

هاولی با پیشنهاد خود موسوم به قانون جداسازی قابلیت‌های هوش مصنوعی آمریکا از چین، به دنبال مقابله با انجام تحقیقات هوش مصنوعی در چین، جلوگیری از انتقال هرگونه مالکیت معنوی مرتبط با هوش مصنوعی، یا سرمایه‌گذاری در شرکت‌های هوش مصنوعی چینی توسط افراد و نهاد‌های آمریکایی است.

این سخت‌گیری هم شامل ممنوعیت‌هایی در مورد صادرات زیرساخت‌های هوش مصنوعی، مانند نیمه‌رسانا‌ها یا مالکیت معنوی بوده و هم واردات فناوری‌های هوش مصنوعی و خدمات مالکیت معنوی از چین را ناممکن می‌کند. دامنه این سخت‌گیری‌ها ممکن است به ممنوعیت بارگذاری مدل‌های هوش مصنوعی نیز گسترش یابد، اگرچه نحوه اجرای آن هنوز مشخص نیست./ فارس

کلمات کلیدی: هوش مصنوعی زندان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار