گورباچف: آمریکا به دنبال سلطه نظامی بر جهان است-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

گورباچف: آمریکا به دنبال سلطه نظامی بر جهان است

آخرین رئیس‌جمهوری اتحاد جماهیر شوروی سابق گفت که آمریکا با خروج از معاهدات کنترل تسلیحات هسته‌ای به دنبال سلطه نظامی بر جهان است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 17
کد خبر: ۳۱۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل گورباچف» آخرین رئیس‌جمهوری اتحاد جماهیر شوروی در مصاحبه‌ای با روزنامه «آساهی» ژاپن که روز سه‌شنبه (امروز) منتشر شد، گفت، آمریکا با کنار گذاشتن معاهدات کنترل تسلیحات هسته‌ای، به دنبال دستیابی به برتری نظامی مطلق است.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، گورباچف گفت: «دلیل اصلی خروج آمریکا از این معاهدات، از بین بردن انواع محدودیت‌ها در حوزه نظامی و دستیابی به برتری مطلق نظامی است. به هر حال در دنیای مدرن، هژمونی یک کشور غیرممکن است.»

 

وی افزود: «اگر هرگونه ناپایداری در حوزه امنیتی وجود داشته باشد تمام سیاست‌های جهانی در نتیجه یک مسابقه تسلیحاتی جدید، دچار هرج و مرج و بی‌ثباتی خواهند شد. این موضوع، امنیت تمام ملل جهانی از جمله آمریکا را تحت تاثیر قرار خواهد داد.»

 

به گفته گورباچف، روسیه و آمریکا باید مذاکرات پیرامون مسئله کنترل تسلیحاتی را از سر بگیرند و به سمت جهانی عاری از سلاح هسته‌ای پیش بروند.

 

کشورهای آمریکا و روسیه بعد از ماه‌ها متهم کردن یکدیگر به نقض مفاد معاهده منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، روز جمعه (یازده مرداد) رسما از آن خارج شدند. پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، آمریکا و روسیه را از تملک، تولید یا پرتاب آزمایشی موشک‌های زمین‌پایه میان‌برد (۱۰۰۰ - ۵۰۰۰ کیلومتر) و کوتاه‌بردتر (۱۰۰-۵۰۰ کیلومتر) منع می‌کند. این پیمان در دهه هشتاد میلادی و در دوران ریاست‌جمهوری «رونالد ریگان» و «میخائیل گورباچف» روسای جمهوری وقت آمریکا و شوروی سابق منعقد شد.

منبع: فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده