امانی: سفر لاریجانی به لبنان در یک برهه حساس صورت می‌گیرد اسلامی: آژانس باید ترور دانشمندان هسته‌ای ایران را محکوم کند/آمریکایی‌ها از مدت‌ها پیش، حمله به تاسیسات ما را برنامه‌ریزی کرده بودند حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند

حمایت تمام قد ارتش از پرویز مشرف

در پی صدور حکم اعدام پرویز مشرف از سوی دادگاهی در پاکستان، ارتش این کشور با حمایت از مشرف، صراحتا نسبت به حکم صادر شده واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دادگاه ویژه محاکمه پرویز مشرف رئیس جمهوری اسبق پاکستان روز گذشته نتیجه حکم محاکمه را اعلام کرد. به موجب این حکم، پرویز مشرف به اعدام محکوم شده است.

 

انتشار این حکم با واکنش های شدید رسانه ای و سیاسی در پاکستان و جامعه بین المللی همراه بود. مشرف قریب به سه سال است که بهانه درمان از پاکستان خارج شده و اکنون در دوبی امارات متحده عربی مشغول به زندگی است.

 

آصف غفور سخنگوی ارتش پاکستان امروز و در واکنش به رای اعلام شده در پرونده «پرویز مشرف» گفت: فرماندهی ارتش ضمن نکوهش رای دادگاه علیه مشرف که زمانی ریاست ستاد مشترک ارتش، فرماندهی ارتش و رئیس جمهور پاکستان بوده نسبت به آن به شدت ابراز نگرانی می‌کند.

 

وی اظهار داشت: فرآیند شفافیت قضایی برای رسیدگی به اتهام وارده علیه ژنرال مشرف رعایت نشده و دادگاه حتی به مشرف فرصت دفاع از خود را نیز نداده است.

 

سخنگوی ارتش پاکستان افزود: مشرف ۴۰ سال به پاکستان خدمت نموده و هرگز نمی‌تواند به کشور خیانت کرده باشد بنابراین ارتش خواهان رسیدگی شفاف به پرونده ژنرال مشرف بر اساس اصل قانون اساسی کشور است.

 

دادگاه ویژه پاکستان اعلام کرد مشرف در سوم نوامبر ۲۰۰۷ (۱۲ آبان ۱۳۸۶) اقدام به تعلیق قانون اساسی و نقض قوانین کشور کرد و اکنون ضمن مجرم شناخته شدن، محکوم به اعدام می‌شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار