ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

پیشگیری از آنفلوآنزا با تغذیه ممکن است؟

عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه ایران با اشاره به نقش مهم سطح ایمنی بدن در شدت بروز یا پیشگیری از بروز بیماری آنفلوانزا، گفت: مصرف برخی ریزمغذی‌ها و ویتامین‌ها در تقویت سطح ایمنی افراد تاثیرگذار است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 19
کد خبر: ۳۱۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر تیرنگ نیستانی با بیان اینکه هیچ ماده غذایی خاصی از ابتلا به ویروس و باکتری پیشگیری نمی‌کند، گفت: توانایی انتقال و بیماری‌زایی ویروس در دو سطح قدرت و حدت بیماری‌زایی تقسیم می‌شود که بروز بیماری در یک سطح جمعیتی به قدرت بیماری‌زایی ویروس و شدت بیماری در فرد به حدت آن بستگی دارد.

 

وی با بیان اینکه در رابطه با ویروس آنفلوانزا هر دو این سطوح بسیار بالاست، عنوان کرد:‌ ویروس انفلونزا به دلیل تغییرات ژنتیکی منجر به تضعیف دستگاه ایمنی، افزایش شیوع و افزایش احتمال مرگ و میر می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌شود که افراد هر سال نسبت به تزریق واکسن همان سال اقدام کنند.

 

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به نقش تغذیه در پیشگیری از بروز بیماری آنفلوانزا، اظهار کرد: تغذیه بد مانند کمبود ریزمغذی‌ها در تضعیف سیستم ایمنی و افزایش ‌شدت و حدت بیماری‌زایی موثر است.

 

نیستانی مصرف زیاد مایعات، ‌تامین ریزمغذی‌ها، مصرف زینک، ویتامین دی و سایر مکمل‌ها را در تقویت سیستم ایمنی افراد موثر دانست و گفت: تامین ویتامین آ بخصوص در سالمندان نیز موثر است؛ چراکه ویتامین آ همواره به ‌عنوان ویتامین ضدعفونت معروف بوده است.

 

این متخصص تغذیه با بیان اینکه توجه به تامین ویتامین‌های ضروری و ریزمغذی‌ها در تسریع درمان باید مدنظر باشد، اظهار کرد: همچنین مصرف لیمو شیرین و پرتقال در جبران کمبود ویتامین‌ها و ریزمغذی‌ها و کاهش شدت بیماری تاثیرگذار است.

 

نیستانی در خاتمه با تاکید بر اینکه عامل بروز بیماری در مقایسه با سطح ایمنی بدن از اهمیت کمتری برخوردار است، گفت: عوامل متعددی از جمله تغذیه، کم‌خوابی، فشار عصبی و مصرف دخانیات در افزایش و یا کاهش سطح ایمنی افراد تاثیرگذار است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر