سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

پیشرفت‌های تسلیحاتی یمن دنیا را به تعجب واداشته است

پیشرفت‌های تسلیحاتی یمن دنیا را به تعجب واداشته است وزیر دفاع در دیدار با سفیر جدید یمن گفت: پیشرفت‌های تسلیحاتی نیروهای مسلح یمن با اتکا به متخصصین و کارشناسان بومی دنیا را به تعجب واداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 23
کد خبر: ۳۱۶۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در دیدار با ابراهیم محمد الدیلمی سفیر جدید یمن با اشاره به روابط تاریخی دو کشور، اظهار داشت: این روابط از دوران قبل از اسلام آغاز شده و پس از آن نیز با توجه به اشتراکات دینی ادامه یافته است.

 

امیر حاتمی با بیان اینکه مبارزه ملت یمن با مزدوران و گروه های تکفیری القاعده و داعش و حامیان منطقه‌ای آن قابل تقدیر است، گفت: به طور قطع، مقاومت و ایستادگی مردم یمن ایده ها و تصورات حاکمان ریاض را که به تسلیحات پیشرفته خود متکی بودند، باطل کرد.

 

وزیر دفاع با تأکید بر اینکه  مسئله یمن راه حل نظامی ندارد، تصریح کرد: مشکل یمن با رایزنی و گفتگو بین همه طرف های سیاسی در این کشور حل خواهد شد. یمن متعلق به همه یمنی ها است و گفت و گوی یمنی – یمنی در فضایی آرام و با مشارکت همه احزاب، گروه ها و جریانات سیاسی- اجتماعی راه حل عملی مشکلات پیچیده در این کشور است.

 

وی با اشاره به پیشرفت هایی که نیروهای مسلح یمن با اتکا به متخصصین و کارشناسان بومی در حوزه تسلیحاتی داشته‌اند، افزود: این دستاوردها دنیا را به تعجب واداشته و در واقع یمنی‌ها راهی را رفته اند که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در هشت سال دفاع مقدس طی کردند و ضمن حفظ برتری در جنگ از تامین تجهیزات مورد نیاز به روش های بومی هم غفلت نکردند و امروز به این حد از پیشرفت دست یافته اند.

 

حاتمی در همین زمینه، افزود: امروز یمن به میزانی از توانمندی نظامی رسیده که بتواند به عمق جبهه دشمن نفوذ کند، استحکامات دشمن را در فاصله بیش از ۱۰۰۰ کیلومتری هدف قرار دهد، ایجاد بازدارندگی کند و معادلات سیاسی امنیتی نظامی در منطقه را برهم بزند.

 

وزیردفاع در پایان با آروزی موفقیت و سربلندی برای ملت یمن تأکید کرد: مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، دولت و ملت ایران همواره از آرمان های ملت یمن حمایت کرده و از هیچ گونه تلاشی برای کمک به مردم یمن دریغ نخواهد کرد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار