سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

چمران: شورای شهر تهران منحل‌شدنی نیست؛ وزیر کشور هم تکذیب کرد

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه شوراهای شهر منحل‌شدنی نیستند، تاکید کرد: زمزمه‌هایی در این زمینه مطرح شده اما شورا منحل‌شدنی نیست و نباید به این حرف‌ها گوش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۲۸ مهر ۱۴۰۵ - 2026 October 20
کد خبر: ۳۲۱۷۲۸

به گزارش راهبردمعاصر، مهدی چمران روز سه شنبه در حاشیه جلسه ۴۴۰ صحن علنی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران افزود: با وزیر کشور درباره انحلال شورای ششم نیز صحبت کردم و ایشان این موضوع را تکذیب کرد. چرخ زمان به عقب برنمی‌گردد و شورا منحل‌شدنی نیست.

رییس شورای شهر تهران در پاسخ به سوال ایرنا مبنی بر اینکه آیا از جلسه روز گذشته شعام و تصمیم نهایی برای برگزاری انتخابات اطلاعی دارید؟ گفت : هنوز اطلاعی در این باره ندارم و تا روز گذشته تصمیمی از سوی شورای عالی امنیت ملی درباره انتخابات اعلام نشده بود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ادامه فعالیت شوراها غیرقانونی است، اظهار کرد: کسانی که نمی‌دانند، قانون را بخوانند؛ کسی نمی‌تواند کار غیرقانونی انجام دهد.

چمران با اشاره به وضعیت کرایه سرویس مدارس اظهار کرد: امروز تغییر کوچکی در نرخ خدمات سرویس مدارس اعمال خواهد شد و تلاش می‌کنیم اصلاحات مربوط به آن را در جلسه شورا به تصویب برسانیم. تعدادی گزارش حسابرسی نیز در دستور جلسه قرار دارد.

وی درباره مهلت معرفی خودرو از سوی شرکت‌های سرویس مدارس افزود: هر شرکت باید ۲۰ خودرو معرفی می‌کرد و مهلت انجام این کار تا ۱۵ شهریورماه تعیین شده بود که در صورت تصویب شورا، این مهلت تا آبان‌ماه تمدید خواهد شد.

چمران ادامه داد: با توجه به دشواری تأمین این تعداد خودرو برای همه شرکت‌ها، ممکن است پیشنهاد شود تعداد خودروهای مورد نیاز کاهش یابد؛ چراکه تنها چهار شرکت توان تأمین این تعداد خودرو را دارند.

چمران در ادامه درباره عملکرد دفاتر خدمات الکترونیک شهر گفت: شورا دستورالعمل‌های این دفاتر را تدوین و ابلاغ کرده است و دفاتر باید آن‌ها را اجرا کنند. شهرداری نیز در صورت مشاهده مشکل باید برای رفع آن اقدام کند.

وی با بیان اینکه بخشی از امور شهرداری به این دفاتر برون‌سپاری شده است، افزود: شهرداری این اقدام را در دهه ۹۰ انجام داد، اما برون‌سپاری باید به‌گونه‌ای باشد که به وظایف اصلی شهرداری خدشه وارد نکند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره تخلفات احتمالی این دفاتر نیز گفت: این دفاتر کمیته و تشکیلاتی دارند که موارد تخلف را به آن‌ها گزارش داده‌ایم، اما آن‌ها این موارد را رد کردند. اگر کسی پنهانی تخلف می‌کند، باید او را شناسایی کنند و به دست قانون بسپارند. اگر تخلفی هم باشد، عمومی نیست.

چیزی درباره حمله به بیت بر اساس هک‌شدن دوربین‌ها نشنیده‌ام

چمران در پاسخ به سوالی درباره به‌روزرسانی دوربین‌های پایتخت و احتمال دسترسی دشمن به اطلاعات آن‌ برای حمله به بیت رهبری گفت: من چیزی درباره حمله به بیت بر اساس هک‌شدن دوربین‌ها نشنیده‌ام. این احتمال وجود دارد که چون دوربین‌ها از کشورهای دیگر وارد شده‌اند، ممکن است بتوان به اطلاعات آن‌ها دست یافت، اما در موارد مشهور و مشهود نمی‌توانند این کار را انجام دهند.

وی با بیان اینکه تلاش می شود دوربین‌های خریداری‌شده ساخت داخل باشند، افزود: دوربین‌های ساخت دیگر کشورها ممکن است بتوانند مواردی را کنترل کنند، اما محل استقرار مقامات مشخص است و نیازی به دوربین ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به کمبود دوربین‌های نظارتی در پایتخت خاطرنشان کرد: تعداد دوربین‌ها کافی نیست و پلیس راهور نیز اعلام کرده است که دوربین‌های پلاک‌خوان کم است و باید افزایش یابد./ایرنا

کلمات کلیدی: مهدی چمران
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار