شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

شمخانی: پاسخ ما به آمریکا حتما نظامی است اما فقط به اقدامات نظامی محدود نمی‌شود

شمخانی: پاسخ ما به آمریکا حتما نظامی است اما فقط به اقدامات نظامی محدود نمی‌شود سرلشکر علی مملوک مشاور امنیت ملی رییس جمهور سوریه که به عنوان نماینده ویژه بشار اسد به تهران سفر کرده است عصر امروز با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۱۵ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 05
کد خبر: ۳۲۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشاور امنیت ملی سوریه در دیدار با شمخانی گفت: از سوی رییس جمهور سوریه ماموریت دارم که تاسف و تسلیت عمیق رهبری،نیروهای مسلح و مردم سوریه را به مناسبت شهادت غمبار مجاهد بزرگ شهید سپهبد سلیمانی را به رهبری، رییس جمهور و جنابعالی اعلام کنم.

 

وی با اشاره به جایگاه ویژه شهید سلیمانی در میان مردم مسلمان و مظلوم منطقه افزود: به طور قطع تاثر مردم سوریه لبنان، عراق، یمن و افعانستان از شهادت سردار سلیمانی کمتر از مردم ایران نیست.

 

سر لشکر علی مملوک گفت: شهید سلیمانی متعلق به همه آزادی خواهان و ظلم ستیزان جهان است و قطعا شهادت او مقدمه آزادی فلسطین و نابودی اسراییل خواهد بود.

 

دریابان شمخانی در این دیدار با تشکر از پیام تسلیت و ابراز همدردی رییس جمهور و مردم سوریه اظهار کرد: آمریکایی‌ها و نظام سلطه به زودی متوجه خواهند شد که شهادت قاسم سلیمانی برای آنان به مراتب خطرناک‌تر از حیات او خواهد بود.

 

شمخانی با اشاره به حضور حماسی و بی سابقه مردم قدر شناس عراق در مراسم تشییع شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندس و همچنین اقدام انقلابی پارلمان عراق در تصویب قانون اخراج نظامیان امریکایی از عراق گفت: دولت، پارلمان و مردم عراق در انتقام‌گیری از امریکا پیش قدم شدند و با این دو اقدام بزرگ سیلی سختی به ترامپ و تیم جنایتکار او وارد کردند.

 

وی با اشاره به قانون مصوب پارلمان عراق در خصوص اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور افزود: با ابلاغ این قانون،تداوم حضور آمریکا در عراق به منزله اشغال این کشور است.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر اعلام موضع رسمی جمهوری اسلامی ایران در قبال جنایت آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی گفت: پاسخ ما به این جنایت حتما نظامی است اما فقط به اقدامات نظامی محدود نخواهد شد.

 

شمخانی افزود: آمریکایی‌ها پس از دست زدن به این جنایت ذلیلانه تلاش کردند که با تصویرسازی و دروغ پردازی، مردم منطقه را خوشحال از شهادت این دو مجاهد محبوب و مردمی نشان دهند اما سیل جمعیت خشمگین و عزادار که در فراق شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندس به سرو سینه می‌زدند، رسوایشان کرد و دروغ بزرگ آنان را افشا کرد.

 

وی خونخواهی و اراده انتقام مردم ایران و عراق را آتشی فروزان و سوزان عنوان کرد و افزود: خون پاک این مجاهدان با اخلاص برای دشمنان، هلاکت و ذلت و برای ملتهای منطقه برکت و امنیت بدنبال خواهد داشت.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: خون این شهیدان انسجام و وحدت در ایران و عراق را صد چندان کرد و موجب اتحاد و برادری بیشتر میان دو ملت شد.

 

شمخانی خاطر نشان کرد: سلیمانی و ابومهدی المهندس ثمره و نماد اراده مستحکم و غیر قابل خدشه مقاومت در برابر ظالمان و زور گویان بودند و آینده نشان خواهد داد که این فرهنگ و اراده منبعث از آن با این شهادت‌ها رشد و اعتلای بیشتری می یابد.

 

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار