انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

واشنگتن، بغداد را تهدید کرد

یکی از مقام‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا گفت، چنانچه عراق سامانه‌های دفاع هوایی اس ۴۰۰ از روسیه خریداری کند با تحریم‌های آمریکا مواجه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۲۵ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 15
کد خبر: ۳۳۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  این سخنان تهدیدآمیز جوی هود، از مقام‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا سه‌شنبه در مراسم موسسه میدل ایست مطرح شد.

 

او گفت: چنین خریدی تحریم‌هایی را به دنبال دارد، بنابراین ما به شرکایمان پیشنهاد می‌کنیم تا دست به چنین اقدامی نزنند.

 

پیشتر روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از اعضای پارلمان عراق گزارش داد، بغداد تصمیم به خرید یک سامانه دفاع هوایی از روسیه دارد؛ در شرایطی که کرملین در تلاش است تا حضورش در خاورمیانه را افزایش دهد.

 

همچنین ماه اوت یکی از نمایندگان پارلمان عراق گفته بود ممکن است عراق در آینده به چنین سامانه‌های دفاعی نیاز پیدا کند، اما متذکر شد خریداری اس ۴۰۰ روسی به روابط بغداد با واشنگتن لطمه می‌زند. به گفته او عراق نباید روابط خود با امریکا را خراب کند، چون "آمریکا خواهان دفاع از این کشور در برابر خطرات خارجی و داخلی است".

آمریکا قطع ۲۵۰ میلیون دلار کمک نظامی به عراق را بررسی می‌کند
همچنین منابع خبری بامداد چهارشنبه گزارش داده‌اند واشنگتن در حال بررسی قطع کمک ۲۵۰ میلیون دلاری به عراق در صورت درخواست بغداد برای خروج نظامیان آمریکا از آن کشور است.

 

به گزارش فارس، منابع خبری بامداد چهارشنبه (به وقت تهران) گزارش داده‌اند دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در حال بررسی قطع ۲۵۰ میلیون دلار از کمک‌های نظامی این کشور به عراق در صورت تصمیم بغداد به اخراج نظامیان آمریکا است.


روزنامه وال‌استریت‌ژورنال گزارش داده وزارت خارجه و وزارت دفاع آمریکا در ایمیل‌هایی که به رویت این روزنامه رسیده رایزنی‌هایی درباره بودجه‌های مربوط به کمک‌های نظامی به عراق صورت گرفته است.

 

این ایمیل‌ها نشان می‌دهد که اداره امور خاور نزدیک وزارت خارجه آمریکا به دنبال قطع تمام کمک نظامی ۲۵۰ میلیون دلاری آمریکا به عراق در سال میلادی جاری است.

 

طبق این گزارش، این اداره همچنین قصد دارد از دفتر مدیریت و بودجه کاخ سفید درباره حذف درخواست کمک ۱۰۰ میلیون دلاری برای سال مالی ۲۰۲۱ هم سوال کند.

 

در این ایمیل‌ها تصریح شده که هیچ تصمیمی هنوز اتخاذ نشده، اما به مقام‌های ارشد دولت ترامپ دستور داده شده به بررسی بودجه‌هایی که امکان قطع آن‌ها در صورت اخراج نیرو‌های آمریکا وجود دارد بپردازند.

 

نزدیک به ۵۳۰۰ پرسنل نظامی و صد‌ها همکار بین‌المللی آن‌ها در عراق حضور دارند.

 

پارلمان عراق روز ۱۵ دی‌ماه طرحی را که خواستار اخراج نیرو‌های آمریکایی از این کشور است به تصویب رساند.

 

نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور عراق در جلسه رای‌گیری پارلمان این کشور برای تصویب طرح اخراج نیرو‌های خارجی از کشورش، خواستار خروج فوری نیرو‌های آمریکایی از عراق شد و گفت: «منفعت عراق و آمریکا ایجاب می‌کند که نیرو‌های خارجی عراق را ترک کنند».

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار