تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم
فلاحت پیشه:

خلاء خروج آمریکا از برجام با SPV پر نمی شود

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: SPVنمی تواند خلاء خروج آمریکا از برجام را پر کند و به هیچ وجه همه آنچه ما از برجام انتظار داشتیم را پوشش نمیدهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 27
کد خبر: ۳۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حشمت الله فلاحت پیشه با اشاره به برخی اخبار در مورد نهایی شدن کانال ارتباط مالی ایران و اروپا گفت:این توافق یه قدری به تعویق افتاده که اهمیت خودرا از دست داده و نباید بیش از این به آن دل بست و انتظار یک توافق خاص و عجیب را از آن داشت.

وی افزود:نهایی شدن SPVدر شرایط کنونی تنها می تواند تاثیرات سیاسی برای ما داشته باشد و انتظار گشایش اقتصادی و یا تحول شگرف در حوزه مراودات بانکی و مالی با توجه به فشار های آمریکا و نفوذ این کشور نباید از آن داشت و ما به طور جدی باید مسیروراه کارهای دیگری را برای حل این مشکلات دنبال کنیم.

نماینده اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:از این پس اروپاییان باید متناسب با سطح مراودات و عملکرد خود در موضع برجام از ایران انتظار داشته باشند و در منطقه غرب آسیا نباید توقع همکاری داشته باشند و ما نیز بر اساس رفتار های اخیرآنها باید روابط خودرا تنظیم کنیم.چرا که تا پیش از این برخی سیاست های جمهوری اسلامی در مسیر توافقات نا نوشته مشترک با اروپا در منطقه دنبال می شد.

وی در پایان تصریح کرد:ما باید در بخش داخلی تصمیمات خود را صلاح کنیم و روش های جدید بابهره گیری از ظرفیت های بومی و منطقه ای را برای عبور از مشکلات دنبال نماییم،همچنین در گذشته به دلایل مختلف ظرفیت پیمان های پولی دوجانبه و چند جانبه به خوبی فعال نشده بود که باید در این حوزه نیز فعال تر عمل کنیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظر