انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

نامه بذرپاش به حدادعادل و آقاتهرانی: در فرصت کوتاه باقیمانده به راه‌های وحدت حداکثری بیاندیشید

نامه بذرپاش به حدادعادل و آقاتهرانی: در فرصت کوتاه باقیمانده به راه‌های وحدت حداکثری بیاندیشید بذرپاش در نامه‌ای خطاب به حداعادل و آقاتهرانی درخواست کرد در فرصت کوتاه باقیمانده به راه‌های وحدت حداکثری بیاندیشید؛ با اندکی اغماض از اختلافات اندک و توجه بر اشتراکات فراوان، بر سر یک فهرست واحد توافق نمایید تا دل مردم نگران را شاد نموده و در این شرایط سخت اقتصادی، کام آنها را بیش از پیش تلخ نکنیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 14
کد خبر: ۳۵۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهرداد بذرپاش در نامه‌ای خطاب به غلامعلی حداعادل و حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی درخواست کرد با توجه به جمیع شرایط و حساسیت‌های موجود، در فرصت کوتاه باقیمانده به راه‌های وحدت حداکثری بیاندیشید؛ با اندکی اغماض از اختلافات اندک و توجه بر اشتراکات فراوان، بر سر یک فهرست واحد توافق نمایید تا دل مردم نگران را شاد نموده و در این شرایط سخت اقتصادی، کام آنها را بیش از پیش تلخ نکنیم.

 

متن این نامه به شرح ذیل است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

ادْع‌ُ إِلَی‌َ سَبِیل‌ِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَة‌ِ وَالْمَوْعِظَة‌ِ الْحَسَنَة‌...

فرهیخته ارجمند جناب آقای دکتر حدادعادل 
سرور گرامی جناب حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی 

 

سلام علیکم 

ماههاست که دلسوزان جبهه انقلاب برای ورود مومنانه به عرصه انتخابات جهت تغییر شرایط به نفع مردم و نجات اقتصاد ایران از بی‌تدبیری و رخوت تلاش می‌کنند تا در گام دوم انقلاب، مجلسی تراز و مشکل‌گشا برای ملت عزیز ایران تشکیل شود.

ورود به صحنه انتخابات مستلزم هماهنگی، انسجام، انتخاب دقیق و صالحانه است.

 

یکی از موضوعاتی که در روزهای اخیر دوستداران کشور و انقلاب را نگران کرده، در هم ریختگی صحنه‌ی انتخابات در جبهه انقلاب است. 

 

آنقدر که ما و شما در جلسات، تفسیر و تحلیل می‌کنیم و برای کارهایمان استدلال می‌تراشیم، در برابر دیدگان مردم جلوه‌ی معکوسی به نمایش در می‌آید؛ آنچه آنها می‌بینند شلوغی و بلاتکلیفی جریان انقلابی است و شما بزرگواران بیش از هر کس بر خسارات این کار واقفید.

 

این اتفاق نه تنها مجلس متحد انقلابی را برای ملت به ارمغان نمی‌آورد، بلکه بر فرض پیروزی، درخت اختلافات را تنومندتر می‌کند و ادامه‌ی حرکت را با مشکل دوچندان مواجه می‌نماید.

به طور قطع، در این مدل کُنش‌گری سیاسی، جوانگرایی مطلوب و انقلابی هم قربانی خواهد شد.

 

بدینوسیله از شما بزرگواران به عنوان چهره‌های شاخص ۲ جریان انقلابی، درخواست می‌کنم با توجه به جمیع شرایط و حساسیت‌های موجود، در فرصت کوتاه باقیمانده به راه‌های وحدت حداکثری بیاندیشید و همچون مادری دلسوز که فرزندش را در آستانه‌ی ذبح می‌دید، با اندکی اغماض از اختلافات اندک و توجه بر اشتراکات فراوان، بر سر یک فهرست واحد توافق نمایید تا دل مردم نگران را شاد نموده و در این شرایط سخت اقتصادی، کام آنها را بیش از پیش تلخ نکنیم.

 

می‌دانم در محضر شما بزرگواران، توصیه‌ی با هم بودن برای ساختن ایران عزیز جسارت است اما چه کنیم با ابراز دلواپسی‌های گسترده‌ای که طی این چند روز از متن مردم دریافت کرده‌ایم.

 

می‌دانید و می‌دانیم احتمال توفیق در خدمت به ملت، جز با برنامه‌ریزی منسجم امکانپذیر نیست و قطعا این با هم بودن، کشور را به تشکیل مجلس مردمی و قوی نزدیکتر خواهد کرد.

 

تا دیر نشده، مطالبه مردم خسته از اختلاف و ناکارآمدی را دریابیم، عزمی الهی پیشه سازیم و بدخواهانِ چشم بسته به اوج‌گیری اختلافات را ناامید کنیم و با یک فهرست واحد، قلوب همه‌ی دلسوزان را خرسند نماییم که قطعا این به صلاح نزدیکتر است. 

در انتظار پاسخ و گام‌های مثبت شما بزرگواران هستیم.

 

عضو کوچکی از جبهه‌ی بزرگ انقلاب

مهرداد بذرپاش 

سحرگاه ۲۵ بهمن ۱۳۹۸

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار