استعفای نماینده سازمان ملل در امور لیبی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

استعفای نماینده سازمان ملل در امور لیبی

نماینده سازمان ملل در امور لیبی درخواست استعفای خود را تقدیم دبیرکل این سازمان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «غسان سلامه» نماینده ویژه سازمان ملل در امور لیبی امروز دوشنبه گفت که درخواست استعفای خود را تقدیم آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل کرده است.

 

سلامه در توییتی نوشت: دو سال و اندی تلاش کردم که لیبیایی‌ها را جمع کنم و مانع دخالت خارجی در این کشور شوم. تا امروز نشست برلین برگزار شده است، قطعنامه 2510 صادر شده است و سه روند برای حل بحران لیبی در حال پیگیری است.

 

وی افزود: با توجه به وضعیت سلامتی ام قادر به این همه تلاش نیستم و لذا از دبیرکل سازمان ملل می‌خواهم که مرا از مأموریت معاف کند.

 

این در حالی است که پیش از این برخی طرف‌های لیبیایی از مواضع نماینده سازمان ملل در قبال گفت‌وگوهای لیبی و روندهای سه گانه برای حل بحران این کشور انتقاد کرده بودند.

 

کشور لیبی از سال 2011 میلادی در پی دخالت نظامی آمریکا و همپیمانان غربی آن بدون مجوز سازمان ملل، صحنه جنگ و درگیری داخلی است. این کشور که پس از سرنگونی معمر قذافی با بحران سیاسی گسترده‌ای مواجه شده است، اکنون به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است و به دنبال آن صف‌بندهای بین‎المللی در حمایت از هر یک از این دولت تشکیل شد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار