بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

استعفای نماینده سازمان ملل در امور لیبی

نماینده سازمان ملل در امور لیبی درخواست استعفای خود را تقدیم دبیرکل این سازمان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «غسان سلامه» نماینده ویژه سازمان ملل در امور لیبی امروز دوشنبه گفت که درخواست استعفای خود را تقدیم آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل کرده است.

 

سلامه در توییتی نوشت: دو سال و اندی تلاش کردم که لیبیایی‌ها را جمع کنم و مانع دخالت خارجی در این کشور شوم. تا امروز نشست برلین برگزار شده است، قطعنامه 2510 صادر شده است و سه روند برای حل بحران لیبی در حال پیگیری است.

 

وی افزود: با توجه به وضعیت سلامتی ام قادر به این همه تلاش نیستم و لذا از دبیرکل سازمان ملل می‌خواهم که مرا از مأموریت معاف کند.

 

این در حالی است که پیش از این برخی طرف‌های لیبیایی از مواضع نماینده سازمان ملل در قبال گفت‌وگوهای لیبی و روندهای سه گانه برای حل بحران این کشور انتقاد کرده بودند.

 

کشور لیبی از سال 2011 میلادی در پی دخالت نظامی آمریکا و همپیمانان غربی آن بدون مجوز سازمان ملل، صحنه جنگ و درگیری داخلی است. این کشور که پس از سرنگونی معمر قذافی با بحران سیاسی گسترده‌ای مواجه شده است، اکنون به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است و به دنبال آن صف‌بندهای بین‎المللی در حمایت از هر یک از این دولت تشکیل شد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر