اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

جزییات پرداخت وام کم‌بهره و یارانه ویژه کرونا

بانک مرکزی بخش‌ها و رسته‌های کسب و کار‌هایی که به طور مستقیم از بیماری کرونا دچار بیشترین آسیب شده‌ بودند را از بازپرداخت تسهیلات بانکی در اسفند ۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۹۹ معاف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 17
کد خبر: ۳۸۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت در راستای مبارزه با ویروس کرونا و تبعات آن اقدامات حمایتی متفاوتی را در عرصه‌های مختلف اقتصادی در نظر گرفته است.

 

با شیوع ویروس کرونا در ایران و پیامد‌های اجتماعی و اقتصادی ناشی از آن بر معیشت مردم دولت اقداماتی را در راستای مقابله با این پیامد‌ها انجام داده است. این اقدامات حمایتی دولت برای حمایت از معیشت اقشار کم درآمد و آسیب پذیر به شکل پرداخت یارانه نقدی و تخصیص تسهیلات بانکی با بهره پایین را شامل می‌شود.

 

همچنین دولت برای مبارزه با تبعات ویروس کرونا بر بازار کسب و کار نیز تمهیداتی اندیشیده است. همچنین هیات دولت کمک به بخش درمانی کشور را نیز در دستور کار خود برای شکست ویروس کرونا قرار داده است.

 

تعویق ۳ ماهه بازپرداخت اقساط تسهیلات بانکی

بانک مرکزی بخش‌ها و رسته‌های کسب و کار‌هایی که به طور مستقیم از بیماری کرونا دچار بیشترین آسیب شده‌بودند را از بازپرداخت تسهیلات بانکی در اسفند ۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۹۹ معاف کرد.

۱. مراکز تولید و توزیع غذا‌های آماده اعم از رستوران‌ها، بوفه‌ها، طباخی، تالار‌های پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها، اغذیه فروشی‌ها (و موارد مشابه به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت)

۲. مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمان‌پذیرها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها، زائرسراها، مراکز بوم‌گردی، مراکز اقامتی و پذیرایی و تفریحی و خدماتی بین‌راهی (و موارد مشابه به تشخیص وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی)

۳. حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و برون شهری اعم از هوایی، جاده‌ای، ریلی و دریایی

۴. دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری

۵. تولید و توزیع پوشاک

۶. تولید و توزیع کیف و کفش

۷. مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه

۸. مراکز و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی

۹. مراکز و مجتمع‌های فرهنگی و آموزشی

۱۰. مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی

ارسال نظر
آخرین اخبار