داروی چینی مؤثر در درمان کروناویروس-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

داروی چینی مؤثر در درمان کروناویروس

چین در ماه گذشته دارویی به نام فاویپیراویر (Favipiravir) را برای مقابله با کروناویروس و درمان بیماری کووید-۱۹ معرفی کرد، اما نتایج قطعی آزمایش‌های بالینی آن را مشخص نکرده بود. در حال حاضر، یکی از مقامات بخش علمی و فناوری چین موفقیت و اثربخشی این دارو را در درمان بیماری کووید-۱۹ تایید کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 18
کد خبر: ۳۸۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از چاینا دیلی، ژانگ شینمین، مدیر مرکز ملی توسعه فناوری زیستی چین گفت: " کار آزمایی بالینی این دارو در شنژن و با ۸۰ بیمار انجام شد. "

 

نتایج این آزمایش بالینی نشان داد که این دارو می‌تواند مدت‌زمان بهبودی را در موارد خفیف از ۱۱ روز به چهار روز کاهش دهد.

 

آزمایش دیگری در ووهان نشان داد که این دارو می‌تواند مدت‌زمان تب را از متوسط ۴ روز به ۲.۵ روز کاهش دهد.

 

علاوه بر این، هیچ عارضه جانبی قابل‌توجهی نیز مشاهده نشده است.

ژانگ گفت: "فاویپیراویر از سال ۲۰۱۴ در بازار ژاپن عرضه‌شده و با مصرف این دارو هیچ عارضه جانبی آشکاری مشاهده نشده است. "

اطلاعات زیادی در مورد آزمایش سایر داروها، ازجمله Remdesivir در دسترس نبود و بسیاری از دانشمندان به این دارو در درمان بیماری کووید-۱۹ امیدوار بودند، اما در حال حاضر مشخص‌شده که این دارو دارای عوارض جانبی است.

 

عوارض بیماری کووید-۱۹ هنوز ناشناخته است، زیرا نیاز به مشاهدات پزشکی بیشتر دارد.

 

یکی دیگر از روش‌های درمان این بیماری، طب سنتی چینی (TCM) است که به‌عنوان یکی از راهبرد‌های درمانی در چین در برابر شیوع کروناویروس استفاده‌شده است.

 

به گفته لی یو، مدیر اداره علوم ملی TCM، درمان سنتی نیز می‌تواند در تمام مراحل بیماری مؤثر باشد.

 

نتایج استفاده از دارو‌های سنتی در ماه فوریه در هوبی نشان داد که استفاده از طب سنتی به مدت پنج روز حدود ۶۰ درصد از موارد مشکوک را کاهش داده است.
منبع:  ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده