انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

انتقال 30 تن کیک زرد به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

دومین محموله کیک زرد تولید شده در مجتمع صنعتی شهید رضایی نژاد اردکان به تاسیسات اصفهان منتقل شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 31
کد خبر: ۳۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دومین محموله کیک زرد مجتمع صنعتی شهید رضایی نژاد اردکان به میزان 30 تن امروز به تاسیسات هسته‌ای اصفهان منتقل شد.

این محموله 30 تنی از معدن اورانیوم ساغند اردکان استحصال شده که پس از انجام مراحل فراوری برای انتقال به اصفهان آماده شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی در این ارتباط‌ گفت: در آستانه بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در مجتمع صنعتی شهید رضایی نژاد اردکان، 30 تن کیک زرد تولیدی به اصفهان منتقل شد.

علی‌اکبر صالحی با ‌بیان اینکه ظرفیت این کارخانه کامل است، افزود:‌ در 4،5 سال اخیر فعالیت‌های جدی انجام شده و از سال 1371 بنای تاسیس این کارخانه گذاشته شد، اما در 3،4 سال اخیر با حمایت دولت و مجلس و سرمایه‌گذاری توانستیم این کارخانه را مجددا راه اندازی کرده و به وضعیت تولید صنعتی برسانیم.

وی ادامه داد: صنعت هسته‌ای بدون اورانیوم هیچ است و اگر این ماده استراتژیک را نداشته باشیم هرچقدر تاسیسات هسته‌ای داشته باشیم ارزشی ندارد، کشور ما از نظر اورانیوم غنی نیست، اما فقیر نیز نیست.

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه از طریق اکتشاف هوایی، کشف اورانیوم را داریم، گفت: موفق شده‌ایم که 80 درصد از سرزمین ایران را اکتشاف هوایی کنیم و آمادگی داریم که در چشم اندازی 5،6 ساله تولید خود را به بالای 300 تن در سال برسانیم.

 کیک زرد تولید شده در کارخانه اردکان یزد، در مجتمع یو سی اف اصفهان خالص سازی شده و سپس به منظور غنی سازی به مجتمع هسته‌ای شهید احمدی روشن نطنز منتقل می‌شود.

کامبیز صادقی قائم مقام شرکت تولید مواد اولیه سوخت هسته ای ایران اظهار داشت: بارگیری محموله کیک زرد که تحت پلمب آژانس انرژی هسته‌ای قرار دارد انجام شد و به زودی به یو سی اف اصفهان منتقل می‌شود.

وی افزود: این محموله 30 تنی، دومین محموله تولید مجتمع اردکان است و نخستین محموله در 20 فروردین 97 تحویل شد.

قائم مقام شرکت تولید مواد اولیه سوخت هسته ای ایران با اشاره به اهمیت این محموله گفت: بعد از دو راه اندازی آزمایشی و تست عملکرد و به کیفیت رسیدن، بهره برداری از تولیدات مجتمع اردکان آغاز شد که اکنون دومین محموله آن در اختیار یو سی اف اصفهان قرار می‌گیرد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار