آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

کاهش ۸۰ درصدی مسافران مترو و اتوبوس

کاهش ۸۰ درصدی مسافران مترو و اتوبوس سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره آمار کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی، گفت: در مقایسه با تعطیلات نوروز سال 1398 با بیش از 80 درصد کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی روبرو بودیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 26
کد خبر: ۳۹۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسف حجت، سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره پیشنهاد شورای اسلامی شهر تهران به ستاد ملی کرونا بابت تعطیلی حمل و نقل عمومی شهر، توضیح داد: با وجود اینکه یکی از دلایل شیوع کرونا در ایتالیا و اسپانیا حمل و نقل عمومی بوده اما هیچ یک از این دو کشور حمل و نقل عمومی خود را تعطیل نکرده‌اند.

 

حجت درباره آمار کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی، گفت: در مقایسه با تعطیلات نوروز سال 1398 با بیش از 80 درصد کاهش مسافر در مترو و اتوبوسرانی روبرو بودیم. البته اگر با اسفند ماه سال گذشته مقایسه شود، کاهش مسافر بیش از 90 درصد بوده است.

 

حجت در ادامه افزود: با توجه به شیوع کرونا و کاهش مسافران حمل و نقل عمومی، با کاهش درآمد هم مواجهه شده‌ایم. کاهش درآمد حمل و نقل عمومی تبدیل به یک معضل بزرگ برای ما شده است. البته این مسئله را طی مکاتباتی با دولت درمیان گذاشته‌ایم اما تاکنون پاسخی دریافت نشده است.

 

وی با بیان اینکه شیوع کرونا در پایتخت سبب شده که شهرداری فشار زیادی را متحمل شود، افزود: شهرداری باید از منابع موجود خود، نیازهای اصلی از جمله مواد ضدعفونی کننده، ماسک، دستکش و ... را تأمین کند که این اقدام را هم به تنهایی و بدون هیچ کمکی انجام داده است.

 

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان تأکید کرد: ملزومات بهداشتی توسط اعتبارات مالی شرکت واحد اتوبوسرانی، مترو و تاکسیرانی تهیه می‌شود و در اختیار کارکنان قرار می‌گیرد؛ دولت هیچ کمکی در این زمینه به ما نکرده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار