چالوس و آزادراه تهران–شمال یک طرفه شد جزئیات ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی بهمن ۱۴۰۴ آغاز حضوری نیمسال دوم دانشگاه‌های علوم پزشکی از ۲ اسفند علت یکطرفه شدن سیمکارت ایرانسل خبر جدید درباره تعطیلی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار فردا ۲۲ بهمن ماه ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد توضیحات قوه قضاییه در پی خبر بازداشت «آذر منصوری»، «ابراهیم اصغرزاده» و «محسن امین زاده» اعلام زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه تهران پیش‌بینی وضعیت جوی / باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است

زمان روز قطعی موج دوم و سوم کرونا

ایران جزو رتبه‌های بالا در زمینه تحقیقات در عرصه‌های مختلف کرونا است. در حوزه دارو تمام دارو‌هایی که اکنون مطرح شده و دنیا برای درمان کرونا به آن‌ها امید بسته است، هم تولید می‌شود و هم مورد مطالعات بالینی قرار گرفته و ما هم همگام با کشور‌های پیشرفته دنیا داریم این اقدامات را انجام می‌دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به وضعیت تولید واکسن کرونا در دنیا، گفت: در پاییز و ماه‌های مهر، آبان و آذر نگرانی‌مان بسیار جدی است؛ چراکه در این ایام می‌تواند موج بعدی کرونا رخ دهد.

 

 دکتر محمدرضا شانه‌ساز درباره بروز موج دوم وسوم ویروس کرونا، گفت: در رخداد این موضوع هیچ شکی نداریم و قطعا رخ می‌دهد. با توجه به پیشگیری و اقدامات وهمکاری‌های خوبی که در کشور انجام شد، نگرانی‌هایمان درباره ادامه اردیبهشت ماه و خرداد کاهش یافته است، اما در پاییز و ماه‌های مهر، آبان و آذر نگرانی‌مان بسیار جدی است؛ چراکه در این ایام می‌تواند موج بعدی کرونا رخ دهد؛ بنابراین مهم‌ترین توصیه رعایت بهداشت فردی و فاصله‌گذاری اجتماعی است که همچنان به عنوان مهم‌ترین ابزار برای کنترل این ویروس مطرح است.

 

وی درباره وضعیت تولید واکسن ویروس کرونا، افزود: به دلیل پیچیدگی ماهیت ویروس، ساخت واکسن کرونا به آسانی میسر نیست. بخش مهمی از آنچه که در دنیا هم ادعا می‌شود، جنبه تبلیغاتی دارد، با توجه به مقاطع انتخابات مختلف که در دنیا مورد بحث است.

 

وی ادامه داد: کشور‌ها دارند بر روی این موضوع کار می‌کنند، اما از آنجایی که هنوز ماهیت کامل ویروس شناخته نشده، تولید واکسن هم بر همین اساس پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد.

 

شانه‌ساز تاکید کرد: هنوز داروی مشخصی برای این بیماری شناخته نشده است. در عین حال واکسنی هم ندارد، اما در کشور‌های مختلف از جمله کشور ما بر روی تولید آن کار و تحقیق می‌شود.

 

وی درباره اقدامات ایران در این حوزه، گفت: ایران جزو رتبه‌های بالا در زمینه تحقیقات در عرصه‌های مختلف کرونا است. در حوزه دارو تمام دارو‌هایی که اکنون مطرح شده و دنیا برای درمان کرونا به آن‌ها امید بسته است، هم تولید می‌شود و هم مورد مطالعات بالینی قرار گرفته و ما هم همگام با کشور‌های پیشرفته دنیا داریم این اقدامات را انجام می‌دهیم.

 

شانه‌ساز که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، همچنین گفت: به عنوان مثال در سه قلم دارویی که در دنیا به شدت درباره آن صحبت شد و تبلیغات شد، می‌توانیم همه آن‌ها را تولید کنیم. در حوزه واکسن هم چند مورد از شرکت‌های ما دارند کار می‌کنند و گام به گام پیش می‌روند و سعی می‌کنیم تا زمانیکه امید‌ها جدی نشده و تا زمانیکه نتوانیم نتایج قطعی را اعلام کنیم، آن را رسانه‌ای نکنیم، اما در حال کار بر روی این موارد هستیم./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار