قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

تمهیداتی برای نداشتن تلفن همراه دانش آموزان

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از طرح ساخت یا وارد کردن تبلت دانش آموزی و آماده شدن سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی اللهیار ترکمن امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در برنامه سیمای خانواده اظهار کرد: برای حل مشکل نداشتن تلفن همراه برخی دانش‌آموزان برای ورود به سامانه شاد، شاید نتوانیم در کوتاه مدت کاری کنیم اما برای بازه میان مدت می‌تواند حل و فصل شود و در این راستا تمهیداتی را پیش‌بینی کرده ایم.

 

وی افزود: با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ساخت یا وارد کردن تبلت‌های دانش‌آموزی در حال رایزنی و همکاری هستیم.

 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با همکاری اپراتور همراه اول، کار بسیار گسترده‌ای آغاز شد. چراکه باید ۱۵ میلیون دانش‌آموز به یک میلیون فرهنگی مرتبط می‌شدند و در چند روز اول ۲ میلیارد پیام رد و بدل شد و شاید بزرگترین پیام‌رسان کشور محسوب شود.

 

وی با اشاره به مشکلات سامانه «شاد» گفت: برخی مشکلات مانند رد و بدل نشدن یک محتوا و غیره وجود دارد که در یک کارگروهی به صورت مدوام مشکلات رصد و بررسی می‌شود.

 

الهیار ترکمن درباره مناطقی که دسترسی به اینترنت ندارند، اظهار کرد: در این مناطق از طریق شبکه‌های تلویزیون استانی، رادیویی، ارسال جزوه و درس‌نامه بین دانش‌آموزان، تدریس انجام می‌شود و در جاهایی که طبق پروتکل‌های وزارت بهداشت سفید اعلام شده است با پیش‌بینی استانداردها، کلاس‌های حضوری برگزار می‌شود.

 

وی درباره پوشش دانش‌آموزان در «شاد»، بیان کرد: اگر آن مسائلی که در حین اجرا و استقرار وجود دارد، حل و فصل شود، پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۸۵ درصد دانش‌آموزان می‌توانند از «شاد» استفاده کنند.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار