آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

خدمات مشاوره بهزیستی و انصراف ۳۲ هزار زوج از طلاق

معاون توسعه پیشگیری بهزیستی: درسال جاری بیش از ۳۲ هزار زوج متقاضی طلاق در سراسر کشور از خدمات مشاوره سازمان بهزیستی بهره‌مند شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 06
کد خبر: ۴۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در خصوص اجرای برنامه کاهش طلاق گفت: بر اساس مواد قانونی 102، 104 و 113 قانون برنامه ششم توسعه کشور، سازمان بهزیستی مکلف به اجرای این برنامه شده است.

وی افزود: برنامه‌های کاهش طلاق، مبتنی بر رویکردهای جامع و انسجام و پیوستگی ارائه خدمات در سطوح مختلف پیشگیری است که این مهم توسط معاونت مشاوره و امور روان‌شناختی در حال اجراست.این اقدامات در سه سطح پیشگیرانه شامل آموزش‌های هنگام ازدواج، پیش از ازدواج و زندگی خانواده، ارائه خدمات تخصصی روانی – اجتماعی به زوجین متقاضی طلاق در مراکز مشاوره و روان‌شناختی و تخصیص یارانه مشاوره طلاق به زوجین نیازمند است.

عباسی در خصوص تربیت نیروی انسانی ماهر در این زمینه گفت:در راستای اجرای این برنامه، معاونت مشاوره و امور روان‌شناختی سازمان بهزیستی کشور، اقدام به تربیت نیروی انسانی (مشاور و روانشناس) به‌صورت تخصصی و استفاده از تکنیک سوپروایزری نموده است.

معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی تصریح کرد:در حال حاضر، تعداد 1795 مرکز مشاوره و روان‌شناختی غیردولتی، 547 مرکز مشاوره و روان‌شناختی تخصصی غیردولتی و 90 مرکز مشاوره و روان‌شناختی دولتی؛ تحت نظارت این معاونت مشغول به فعالیت هستند و بر اساس آمار، در 9 ماهه سال جاری در این مراکز تعداد 718هزار و 555 نفر از خدمات تخصصی مشاوره و روان‌شناختی بهره‌مند شده‌اند. از این آمار، بیش از 32 هزار زوج متقاضی طلاق بوده‌اند که در مجموع بیش از 61 هزار جلسه مشاوره دریافت داشته‌اند.

وی افزود: این معاونت علاوه بر خدمات مشاوره حضوری، خدمات تخصصی روان‌شناختی را به‌صورت غیرحضوری ( تلفنی و اینترنتی) نیز اجرا می‌نماید که در 9 ماهه سال جاری تعداد 681 هزار 792 نفر خدمت مشاوره تلفنی و 7795 نفر نیز خدمات مشاوره اینترنتی دریافت کرده‌اند.

عباسی در خصوص دیگر خدمات بهزیستی برای اجرای برنامه کاهش طلاق،گفت: دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج نیز باهدف ارتقای کیفیت و سلامت ازدواج و پیشگیری از آسیب‌های مرتبط با ازدواج برای افراد برگزار می‌شود که بر اساس آمار 216 هزار و 116 نفر طی 9 ماهه ابتدای سال جاری این آموزش‌ها را دریافت کرده‌اند.همچنین برنامه آموزشی زندگی خانواده به‌منظور افزایش رضایتمندی خانوادگی و پایداری خانواده‌ها در سال جاری برای بیش از 150 هزار زوج اجراشده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار