اگر سهام عدالت را آزاد نکنیم چه میشود-راهبرد معاصر
جنایت هولناک در پارک قیطریه/پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

اگر سهام عدالت را آزاد نکنیم چه میشود

با ابلاغیه مقام معظم رهبری مبنی بر آزادسازی سهام عدالت سهامداران اختیار دارند سهام خود را به صورت مستقیم آزاد کنند یا مدیریت آن را به شرکت‌های استانی واگذار کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 13
کد خبر: ۴۲۸۵۷
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، با آغاز طرح آزادسازی سهام عدالت دولت این اختیار را به افراد داده که سهامداری مستقیم یا غیرمستقیم را انتخاب کنند و به تعبیر عامیانه سهام عدالت را آزاد کنند یا نکنند. هر کدام از این تصمیمات آثاری را برای دارندگان سهام عدالت ایجاد می‌کند که در ادامه توضیحاتی درباره آن می آوریم.


تفاوت سهامداری مستقیم و غیر مستقیم

در سهامداری مستقیم افراد مدیریت سهام عدالتشان را خودشان بر عهده می گیرند و امکان خرید و فروش سهام عدالت را خواهند داشت اما لازمه آن داشتن کد بورسی و سجام سهام عدالت است که اگر ندارید باید برای آن ثبت نام کنید.
در روش غیر مستقیم سهامداری سهام عدالت دولت شرکت‌های استانی را تاسیس کرده و مدیریت سهام عدالت افرادی که این روش را انتخاب کنند و به تعبیری سهام عدالت را آزاد نکند در اختیار این شرکت ها قرار می گیرد و آنها به صورت سالیانه سود حاصل از سهام عدالت را به حساب دارندگان آن واریز می‌کنند مانند شیوه‌ای که قبلاً وجود داشت.


پس همان طور که حدس می زنید اگر سهام عدالت را آزاد نکنیم در واقع امکان خرید و فروش آن را تا اطلاع ثانوی از دست داده ایم و در عوض مدیریت سهام عدالت به دست متخصصان شرکت های استانی واگذار می شود.


کسانی که کد بورسی دارند یا تمایل دارند برای آن ثبت نام کنند شاید روش سهامداری مستقیم و آزادسازی سهام عدالت برایشان شیوه مناسب تری باشد اما کسانی که به هر دلیل تمایل و علاقه به ثبت‌نام در بورس و سجام سهام عدالت ندارند می‌توانند روش دوم یعنی سهامداری غیر مستقیم را انتخاب کنند.


برای این منظور لازم نیست کاری انجام دهید و خود به خود روش غیرمستقیم سهامداری برای شما از تاریخ ۸ خرداد انتخاب خواهد شد.


فقط توجه داشته باشید اگر سهام عدالت را آزاد نکنیم ممکن است ماه ها یا سال ها برای فروش آن مجبور به انتظار کشیدن تصمیمات جدید دولت شویم پس با دقت و توجه به شیوه سهامداری سهام عدالت را انتخاب کنید.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حکیمه رحیمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
0
0
برای درافت سود به شیوه سابق برای غیر مستقیم ها نیاز به ثبت نام در سجام است؟
زهره
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
0
0
اینایی که سحامشون را ازادی نکردند برنامه چجوری