وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

گروه های پرخطر و افراد بالای ۶۵ سال در نماز عید فطر شرکت نکنند

گروه های پرخطر و افراد بالای ۶۵ سال در نماز عید فطر شرکت نکنند فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران باتاکید بر رعایت پروتکل ها و فاصله گذاری اجتماعی در برگزاری نماز عید فطر گفت: گروه های پرخطر و افراد بالای ۶۵ سال در نماز عید فطر شرکت نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 23
کد خبر: ۴۳۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی عصر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امسال مانند سال‌های قبل برگزاری نماز عید فطر به صورت متمرکز در مصلی تهران برگزار نخواهد شد و مقرر شده که نماز در فضاهای غیر مسقف و باز و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فردی و همچنین فاصله گذاری اجتماعی مناسب انجام شود.

 

زالی با تاکید بر اینکه شرکت کنندگان در نماز عید فطر باید وسایل شخصی مانند مهر و سایر وسایل فردی را همراه خود داشته باشند گفت: رعایت پروتکل‌ها و فاصله گذاری مناسب مورد تاکید است.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران بیان داشت: نکته قابل تاکید در خصوص افرادی است که باید از قرار گرفتن در اجتماع و رفتن به نماز عید فطر خودداری کنند به خصوص افرادی که بالای ۶۵ سال هستند مورد نظر می‌باشند.

 

وی گفت: افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای قلبی، عروقی و تنفسی هستند و دیابت و فشار خون دارند و چندین دارو مصرف می‌کنند نباید در این محافل حاضر شوند و همچنین افرادی که دارای علائمی مثل تب و سرفه و سرماخوردگی و درد عضلات می‌باشند و افرادی که در ۲ هفته اخیر با افراد مشکوک به کرونا در ارتباط بوده‌اند نیز باید مراقبت لازم را انجام داده و از حضور در نماز عید فطر خودداری کنند.

 

زالی بیان داشت: افرادی که سابقه شیمی درمانی و بیماری‌های تضعیف کننده سیستم ایمنی دارند و بانوان باردار و گروه‌های پرخطر ۱۵ گانه که قبلاً اعلام شده‌اند نیز لازم است که در اجتماع‌ها حاضر نشوند تا هم خودشان و هم بقیه به خطر نیافتند.

 

منبع: مهر

کلمات کلیدی: علیرضا زالی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده