لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

موافقت رهبر انقلاب با اختصاص ۵۰ میلیون یورو برای آب و فاضلاب اهواز

استاندار خوزستان ضمن تشکر از توجه خاص مقام معظم رهبر در خصوص رفع مشکل آب و فاضلاب اهواز گفت: ایشان با تخصیص ۵۰ میلیون یورو از صندوق ذخیره ارزی برای رفع مشکل آب و فاضلاب اهواز موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 28
کد خبر: ۴۴۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر،  غلامرضا شریعتی در گفت‌وگویی اظهار داشت: در سه روز گذشته توفیق پیدا کردیم به خدمت مقام معظم رهبری برسیم و ایشان دستور لازم برای حل مشکلات فاضلاب اهواز را صادر کردند.

 

وی افزود:رهبری توجه خاصی نسبت به مسئله فاضلاب اهواز داشتند و دستور دادند این مبلغ از صندوق توسعه ملی در سال جاری اختصاص یابد و در سال آینده نیز ۵۰ میلیون یورو دیگر اختصاص داده شود.

 

شریعتی به توجه خاص دولت برای رفع مشکلات استان خوزستان به خصوص ریزگرد‌ها اشاره کرد و گفت: دولت در استان خوزستان اقدامات خوبی برای کاهش ریزگرد‌ها در چند سال اخیر انجام داده است.

 

وی افزود: در سه سال گذشته به ترتیب ۱۰۰ میلیون دلار، ۷۰ میلیون دلار و ۳۰۰ میلیارد ریال برای مهار ریزگرد‌ها اختصاص داد.

 

شریعتی افزود: ۳۰ هزار هکتار از کانون‌های اصلی ریزگرد‌های خوزستان به زیر کشت رفت و به واسطه احداث کانال ۱۰ هزار هکتار از کانون‌های ریزگردمرطوب سازی، بوته سازی و بیش از ۱۰۰ هزار هکتار نیز مدیریت شد.

وی به آبگیری بیش از ۹۰ درصد از تالاب هورالعظیم به دلیل بارش خوب در ۲ سال گذشته و تامین حقآبه آن به منظور مهار یکی از مهمترین مراکز کانون‌های ریزگرد در استان خوزستان اشاره کرد و گفت: هم اکنون منشا اکثر ریزگرد‌ها در استان خارجی است و دولت در حال رایزنی جهت رفع آن است.

 

استاندار خوزستان گفت: به منظور حفظ پایداری برق در موقع ایجاد پدیده ریزگرد در خوزستان در سه سال گذشته بیش از یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در صنعت برق برای احداث خطوط انتقال، توزیع و فوق توزیع سرمایه گذاری شد و این مهم باعث شد که برق خوزستان به پایداری بالایی برسد.

 

وی گفت:پیش از این ۲ هزار دقیقه در سال قطعی برق داشتیم که این زمان به کمتر از ۶۰۰ دقیقه رسیده که نیاز به کاهش زمان قطعی برق داریم، ولی با توجه به اقلیم خاص استان خوزستان قطعی برق باید بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ دقیقه باشد که برای تحقق این هدف کار‌های اساسی و زیربنایی خوبی در حال انجام است.

 

شریعتی به نصب دستگاه‌های سنجش هوا در خوزستان اشاره کرد و گفت: در مرز بستان- آبادان دستگاه‌های سنجش هوا و ثبت ریزگرد‌ها خریداری و در حال نصب هستند.

 

استاندار خوزستان گفت: ۳۰ درصد آب‌های شیرین کشور در خوزستان قرار دارند و به همین دلیل بیشترین تولیدات کشاورزی در این استان کشت می‌شود.

 

شریعتی افزود: خوزستان بیشترین تولید ناخالص ملی را دارد و به نسبتی که به کشور خدمات می‌دهد انتظار بودجه و منابع بیشتر داریم هر چند دولت و شخص رییس جمهوری و مقام معظم رهبری در بحث صندوق توسعه واقعا در اختصاص منابع به خوزستان هیچ دریغی نداشته اند.

 

منطقه آزاد اروند باید مسئولیت‌ها را در قبال خدمت‌رسانی به مردم آبادان و خرمشهر برعهده گیرد

استاندار خوزستان گفت:منطقه آزاد اروند باید مسئولیت‌ها در قبال خدمت‌رسانی به مردم را به تدریج برعهده گیرد.

 

شریعتی افزود:برای واگذاری مسپولیت‌ها به منطقه ازاد و عقب نشینی اداره‌های کل استان در این منطقه کمک خواهیم کرد.

 

وی تصریح کرد: فولاد کاوه اروند، فولاد جهان آرا و واحد‌های صنعتی مختلف در این منطقه شکل گرفته و رغبت در منطقه آزاد اروند برای سرمایه گذاری بالاتر رفته و تجارت در منطقه رونق بیشتری پیدا کرده است.

 

استاندار خوزستان به ظرفیت‌های گردشگری در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر اشاره کرد و اظهار داشت: پیش از ورود ویروس کرونا گردشگران عراقی به این منطقه سفر می‌کردند و گردش مالی را در این منطقه ایجاد شده بود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار