پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار قیمت سکه امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۴۷ میلیون تومان شد قیمت دلار، یورو ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار بیت‌کوین ۹۰ هزار دلار را رد میکند؟ / تازه‌ترین قیمت ارز‌های دیجیتال آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ماه ۱۴۰۵ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای انواع سوت از ۵۰ تا ۱۵۰۰ آخرین قیمت دلار عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | عبور قیمت دلار از ۲۴۰ هزار تومان صدور چک رمزدار از فردا در شبکه بانکی متوقف می‌شود/ جزئیات قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ مهر؛ افزایش قیمت دلار امروز ادامه دارد؟ گاز برخی مناطق اهواز قطع می‌شود قیمت دلار، یورو امروز ۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار قیمت شامگاهی سکه امروز ۵ مهر ۱۴۰۵ / سکه به کانال ۲۴۰ میلیون تومان رفت قیمت طلا شامگاه ۵ مهر ۱۴۰۵ قیمت جدید دام زنده امروز ۵ مهر ۱۴۰۵ / گوساله و گوسفند زنده کیلویی چند شد؟

آیا امکان سوء استفاده از کارت سوخت وجود داد؟

آیا امکان سوء استفاده از کارت سوخت وجود داد؟ سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور در خصوص سوء استفاده از کارت های سوخت در صورت مفقود شدن توضیحاتی را ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 02
کد خبر: ۴۴۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور در خصوص این که سهمیه بنزین کدام وسایل نقلیه قابل ذخیره‌سازی است؟ گفت: ذخیره شدن سهمیه‌های بنزین فقط مختص به سواری‌های شخصی و موتورسیکلت‌هاست.

 

وی افزود: سقف ذخیره سهمیه برای سواری‌های شخصی تا ۳۶۰ لیتر و به مدت ۶ ماه است و آنچه مازاد بر ۳۶۰ لیتر باشد، می‌سوزد؛ یعنی ذخیره نمی‌شود.

 

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: برای موتورسیکلت‌ها نیز سقف ذخیره سهمیه سوخت، ۱۵۰ لیتر و تا سقف بازه زمانی ۶ ماهه خواهد بود.

 

کاهی همچنین بیان کرد: بخشی از سهمیه‌ها به صورت اعتباری و به صورت پیمایشی است، سهمیه‌هایی که بر اساس پیمایش است باید حتما مسیر طی شود، تا سهمیه مربوط به صورت اعتباری شارژ شود.

 

او در ادامه در خصوص سرقت از کارت های سوخت بیان کرد: در حال حاضر تمامی کارت های سوخت دارای رمز شخصی است که فقط مالک دارنده کارت آن را می داند.

 

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بیان کرد: اگر کارت سوخت مالک خودرو مفقود شود و سپس تمامی سوخت آن سرقت شود مالک خودرو پس از دریافت کارت مجدد سوخت هیچ اعتباری در آن ندارد و باید تا زمان اعلام جدید سهمیه که اول هرماه واریز می شود منتظر بماند.

 

کاهی گفت: چناچه اگر کارت سوخت دارای رمز باشد و مفقود شود و اگر از کارت سوخت سوء استفاده نشده باشد سهمیه در کارت سوخت باقی مانده و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

 

او تصریح کرد: بر این اساس عده‌ای عدد ۱ را ارسال کردند که برای این‌ها کارت سوخت جدیدی متعاقبا صادر نخواهد شد، اما عده‌ای عدد ۱ را ارسال نکردند که به منزله آن است که این افراد کارت سوخت ندارند و این افراد باید از طریق پلیس ۱۰+ برای گرفتن کارت سوخت اقدام کنند.

 

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران همچنین در ادامه با اشاره به کارت‌های سوختی که در باجه‌های پست معطل هستند، گفت: افرادی که ثبت‌نام کرده‌اند و هنوز کارت سوخت به دستشان نرسیده است، باید از طریق سایت EPOLICE.IR شماره پلاک خود را وارد کرده و بارکد پستی خود را از طریق این سایت تحویل بگیرند؛ در همین سایت لینک اداره پست تعبیه شده است که این بارکد را در سایت اداره پست جستجو می‌کنند و باجه و منطقه پستی که کارتشان در آنجا قرار دارد، اعلام می‌شود و آن‌ها می‌توانند با مراجعه به آن اداره پست کارت سوخت خود را دریافت کنند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

کلمات کلیدی: فاطمه کاهی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار