کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند

ماجرای بازداشت ۱۴۹ نفر از مقامات امنیتی ترکیه

ماجرای بازداشت ۱۴۹ نفر از مقامات امنیتی ترکیه ترکیه دستور بازداشت ۱۴۹ نفر را در ارتباط با کودتای شکست خورده سال ۲۰۱۶ صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 08
کد خبر: ۴۵۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، ترکیه امروز دوشنبه فرمان بازداشت ۱۴۹ نفر که اکثریت آن‌ها از نیرو‌های امنیتی هستند، به خاطر آنچه آنکارا می‌گوید ارتباط آن‌ها با شبکه‌ای بوده که کودتای شکست خورده سال ۲۰۱۶ را برنامه ریزی کرده بود، صادر کرد.

 

بر این اساس و طبق اعلام مقامات امنیتی، دفتر دادستانی در استان غربی «بالیکسیر» دستور داد تا ۷۴ نفر که تمامی آن‌ها پیشتر از سوی نیرو‌های امنیتی اخراج شده بودند، از جمله شش رئیس پلیس سابق بازداشت شوند.

 

همچنین دادستانی استان «غازی عینتاب» دستور داد ۳۳ نفر بازادشت شوند که از جمله آنها، ۲۴ نفر از پرسنل نیرو‌های امنیتی بودند.

 

در استان غربی «بورسا» نیز دادستانی دستور بازداشت ۴۲ نفر از جمله ۶ سرباز را صادر کرد.

 

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه سالهاست هواداران فتح الله گولن، روحانی مخالف در تبعید را به ایجاد دولتی موازی از طریق نفوذ در نیرو‌های پلیس، دادگستری، ارتش و سایر نهاد‌های دولتی متهم می‌کند.

 

مقامات ترکیه از زمان کودتای نافرجام این کشور در سال ۲۰۱۶ که در طی آن ۲۵۰ نفر جان خود را از دست دادند، سرکوب‌های های مداومی را علیه هواداران «فتح الله گولن» روحانی مخالف دولت که در آمریکا حضور دارد، بکار بسته اند.

 

این در حالی است که فتح الله گولن، هر نوع دست داشتن در این مسأله را تکذیب می‌کند. متحد سابق رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور کنونی این کشور از سال ۱۹۹۹ در تبعیدی خود خواسته در پنسیلوانیای آمریکا زندگی می‌کند.

 

از زمان کودتای نافرجام ترکیه در سال ۲۰۱۶، نزدیک به ۸۰ هزار نفر دادگاهی شده اند و قریب به ۱۵۰ هزار کارمند و نیروی ارتشی نیز از کار‌های خود برکنار و یا تعلیق شده اند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار