زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود

سفر احتمالی اوغلو به ایران بعد از بحران کرونا

سفر احتمالی اوغلو به ایران بعد از بحران کرونا وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که رئیس جمهوری این کشور بعد از بحران کرونا به ایران سفر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه در نشست خبری با محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در استانبول اعلام کرد که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری این کشور بعد از بحران کرونا به تهران سفر خواهد کرد. 

 

چاووش اوغلو با اشاره به بحران پاندمی کرونا تاکید کرد کرونا نشان داد که ما نیاز به همکاریهای بیشتر داریم و آنکارا آماده افزایش همکاریهای خود با ایران در مبارزه به کرونا و دیگر مسائل است. 

 

چاووش اوغلو همچین از قصد دو کشور برای آغاز مجدد پروازها بین ایران و ترکیه از اول ماه آگوست خبر داد. 

 

وی در پاسخ به سوالی درباره بحران لیبی از رایزنی میان روسای جمهور ترکیه و روسیه درباره این بحران و تلاش دو کشور برای برقراری آتش بس در لیبی خبر داد. 

 

وی در عین حال از اختلافات اساسی میان مسکو و آنکارا درباره لیبی خبر داد اما تاکید کرد که گفت‌وگوها در سطوح مختلف در ابعاد سیاسی و فنی در جریان است.

 

وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد که برقراری آتش بس در لیبی برای شروع مذاکرات برای حل سیاسی بحران ضروری است. 

وزیر خارجه ایران نیز در این نشست با اشاره به همکاریهای دو کشور در مبارزه با کرونا از افزایش همکاریها میان دو کشور در آینده خبر داد. 

 

وی همچنین از دولت و ملت ترکیه به خاطر همکاری با ایران برای مقابله با تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه کشورمان قدردانی کرد. 

 

وی گفت که دیدار با چاووش اوغلو درباره بازگشایی مرزهای تجاری دو کشور رایزنی کرده است و از باز بودن مرزهای برای انتقال کالا بین دو کشور و دیگر فعالیتهای تجاری خبر داد.

 

ظریف همچنین اعلام کرد که با همتای ترکیه‌ای خود درباره مساله افغانستان، لیبی، یمن و طرح اشغال کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی نیز رایزنی کرده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار