حسرت‌های همسر مرحوم داود رشیدی پس از درگذشت محمدعلی کشاورز-راهبرد معاصر

حسرت‌های همسر مرحوم داود رشیدی پس از درگذشت محمدعلی کشاورز

همسر داود رشیدی با ابراز ناراحتی از درگذشت زنده یاد محمد علی کشاورز از دو حسرت بزرگ خود پس از این اتفاق گفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، احترام برومند با ابراز ناراحتی از درگذشت زنده‌یاد محمدعلی کشاورز اظهار کرد: آقای کشاورز از دوستان نزدیک و همکاران مرحوم داود رشیدی بودند. شروع این همکاری هم به حضورشان در اداره فرهنگ و هنر آن دوره و تئاترهایی که این دو بزرگوار در سال‌های دهه چهل روی صحنه بردند بازمی‌گردد.

 

وی گفت: علاوه بر آقای کشاورز و رشیدی، بزرگانی مثل آقای عزت‌الله انتظامی، علی نصیریان، جعفر والی و جمشید مشایخی هم از اواخر دهه سی در اداره فرهنگ و هنر عضویت داشتند. البته مرحوم رشیدی کمی دیرتر به این جمع پیوست چراکه سال ۱۳۴۱ از اروپا باز گشت.

 

برومند در ارتباط با ویژگی‌های رفتاری زنده‌یاد کشاورز نیز گفت: مرحوم کشاورز علاوه بر این که هنرمند توانایی بود و در کار خودش جزو بهترین‌ها به‌حساب می‌آمد بسیار فرد محترم و مهربان و بامحبتی بود. ایشان با وجود این که خودشان ناخوش بودند و حرکت برایشان زحمت زیادی داشت، اما در سال‌هایی که آقای رشیدی در بستر بیماری بود، به منزل ما می‌آمد و یا به صورت تلفنی احوال مرحوم رشیدی را می‌پرسید.

 

همسر مرحوم داود رشیدی در ادامه عنوان کرد: بعد از درگذشت آقای رشیدی هم محبت آقای کشاورز ادامه داشت و از ما غافل نبودند. دائماً حال ما را می‌پرسیدند. هر وقت تلفن می‌زدند همه اعضای خانواده را به اسم ذکر می‌کردند و تک‌به‎‌تک می‌پرسیدند. از حیث آداب معاشرت و گشاده‌رویی کم‌نظیر بودند. هر زمانی که با ایشان تماس می‌گرفتم با مهربانی و گشاده‌رویی صحبت می‌کردند. همه کسانی که با ایشان ارتباط داشتند و یا به عیادتشان می رفتند شاهد تواضع و اخلاق خوب آقای کشاورز بودند. این‌ها خاطرات ارزشمندی از این بازیگر ارزنده کشورمان است که به این زودی‌ها از ذهن ما پاک نمی‌شود.

 

وی با اشاره به این که مرگ سرنوشت محتوم بشر است و از آن گریزی نیست افزود: هیچ کدام از ما موعدی را که باید از قطار زندگی پیاده شویم را نمی‌دانیم. با این حال من وقتی خبر درگذشت مرحوم کشاورز را شنیدم، دو تأسف و حسرت بزرگ سراغم آمد. تأسف اول از این بابت بود که چند سال پیش پای ایشان در یک اتفاق شکست و بعد هم خوب جوش نخورد و بهبودی کامل حاصل نشد.در نتیجه، در ده‌دوازده سال آخر عمرشان نتوانتسند کار کنند و تحرکشان خیلی کم شده بود در حالی که به جز این مشکل، از لحاظ جسمی و ذهنی کاملاً آماده بودند.

 

برومند عنوان کرد: تأسف دوم من از این بابت است که با توجه به شرایطی که در کشورمان حاکم است و شیوع ویروس کرونا که در روزهای اخیر هم دوباره اوج گرفته، امکان برگزاری مراسم تشییع و ترحیم آن‌گونه که شایسته شخصیت ایشان است را نداریم. البته می‌دانم که مردم خوب ما در هر شرایطی قلبشان همراه آقای کشاورز است اما من شخصاً از این موضوع خیلی غمگین هستم که چرا در این شرایط، آقای کشاورز عزیز را از دست دادیم. به هرحال سرنوشت است و جز صبر کار دیگری از ما برنمی آید.

 

این بازیگر سینما در ادامه افزود: یکی از ویژگی‌های دیگر آقای کشاورز، علاقه ایشان به فرهنگ و سرزمین ایران و آداب و رسوم نقاط مختلف کشور و البته شعر و ادبیات فارسی بود. همیشه به اطرافیان و به ویژه هنرمندان جوان تأکید می‌کردند که بزرگان ادبیات ایران را بشناسید و آثار آنها را مطالعه کنید. خودشان هم در این زمینه تسلط داشتند و مطالعه می‌کردند./ آنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار